Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bizzarrini Manta 1968

Featured Replies

Napisano

Trafiłem na fotki tego prototypu przypadkiem. Pomyślałem, że warto go tutaj pokazać. Szczególnie wnętrze powinno Was zaciekawić zlosnik.gif

69_Bizzarrini_Manta_DV-06-Q-07.jpg

69_Bizzarrini_Manta_DV-06-Q-06.jpg

69_Bizzarrini_Manta_DV_06-AI-0INT-01.jpg

69_Bizzarrini_Manta_DV_06-AI-02.jpg

69_Bizzarrini_Manta_DV_06-AI-05.jpg

Napisano

> Trafiłem na fotki tego prototypu przypadkiem. Pomyślałem, że warto go tutaj pokazać. Szczególnie

> wnętrze powinno Was zaciekawić

Niezła przepychanka łokciami tam musi się odbywać podczas jazdy z pasażerami hehe.gif

Jaki silnik?

Napisano
  • Autor

> Niezła przepychanka łokciami tam musi się odbywać podczas jazdy z pasażerami

> Jaki silnik?

V8 z Corvetty (355KM) więc pewnie daje (dawało) rade waytogo.gif

Filmik z

Napisano

> Trafiłem na fotki tego prototypu przypadkiem. Pomyślałem, że warto go tutaj pokazać. Szczególnie

Spać można na nim jakby się na kemping skoczyło.

Napisano

cudo cool.gif

Tylko mnie zastanowiły dwie sprawy. Jak w wypadku działa ta kolumna kierownicy na kierowcę sick.gif i jak było by z rejestracją tego cudeńka w polsce skoro nie można rejestrować u nas aut z RHD a jak z rejestracją centralnie położonej kierownicy 270751858-jezyk.gif

Napisano

> cudo

> Tylko mnie zastanowiły dwie sprawy. Jak w wypadku działa ta kolumna kierownicy na kierowcę i jak

> było by z rejestracją tego cudeńka w polsce skoro nie można rejestrować u nas aut z RHD a jak

> z rejestracją centralnie położonej kierownicy

Przy wypadku na kierowcę działa kierownica a ta zawsze jest w tym samym miejscu - przed kierowcą.

To czy kolumna jest w takiej czy innej "obudowie" to jaki to ma wpływ?

W firebirdzie też jest poziomo, tylko jej nie widać.

Napisano

> cudo

> Tylko mnie zastanowiły dwie sprawy. Jak w wypadku działa ta kolumna kierownicy na kierowcę i jak

> było by z rejestracją tego cudeńka w polsce skoro nie można rejestrować u nas aut z RHD a jak

> z rejestracją centralnie położonej kierownicy

A traktor można w PL zarejestrować? Mozna. A ma kierownicę na środku zlosnik.gif Bo kierownica chyba POWINNA być z lewej strony, a nie MUSI - jeśli gdzieś stoi, że musi to niech mnie ktoś poprawi.

Napisano

Do "współczesności" to tylko przednie światła nie pasują zlosnik.gif

Napisano

> A traktor można w PL zarejestrować? Mozna. A ma kierownicę na środku Bo kierownica chyba POWINNA

> być z lewej strony, a nie MUSI - jeśli gdzieś stoi, że musi to niech mnie ktoś poprawi.

Była jakiś czas temu nagonka na angielskie samochody zarejestrowane w Polsce, właśnie ze względu na kierownicę po przeciwnej stronie hmm.gif Coś o widoczności, bezpieczeństwie prawili, ale co dalej było z tematem to nie wiem.

Napisano

> Była jakiś czas temu nagonka na angielskie samochody zarejestrowane w Polsce, właśnie ze względu na

> kierownicę po przeciwnej stronie Coś o widoczności, bezpieczeństwie prawili, ale co dalej

> było z tematem to nie wiem.

Te zarejestrowane przed 31 grudnia 1984 to są bezpieczne zlosnik.gif

A kierownica NIE POWINNA być z prawej strony (§ 9 ust. 2 rozporządzenia Ministra Infrastruktury z dnia 31 grudnia 2002 r. w sprawie warunków technicznych pojazdów oraz zakresu ich niezbędnego wyposażenia, kierownica w pojeździe o liczbie kół większej niż trzy, którego konstrukcja umożliwia rozwijanie prędkości przekraczającej 40 km/h, nie powinna być umieszczona po prawej stronie pojazdu) - ale czy to jest równoznaczne, że NIE MOŻE? Dla mnie jest to różnica.

Napisano

> Do "współczesności" to tylko przednie światła nie pasują

Współczesną interpretacją jest Italdesign Quaranta. BTW. dziwnie wyglądają w takim koncepcie wzięte "z półki" felgi OZ. zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.