Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

1.2 60 SWAP na 1.2 16V (z punto 1)

Featured Replies

Napisano

Witam. Posiadam punto 1.2 60 (2002R). Szukałem w szukajce ale jakoś mi nie poszło.Mam kilka silników 16V ale z punto 1 i chętnie jednego bym wpakował ale mam pytanie jak to z elektroniką poukładać?? Proszę o jakieś podpowiedzi bo przełożyć to moment ale podpiąć to już gorzej.

Napisano

> Witam. Posiadam punto 1.2 60 (2002R). Szukałem w szukajce ale jakoś mi nie poszło.Mam kilka

> silników 16V ale z punto 1 i chętnie jednego bym wpakował ale mam pytanie jak to z elektroniką

> poukładać?? Proszę o jakieś podpowiedzi bo przełożyć to moment ale podpiąć to już gorzej.

Kolego moze na Cento zaloz watek , tam chlopaki chyba czesciej swap-uja niz w Punto

Napisano

Quote:

# Podpis ("sig") użytkownika jest ograniczony do: 5 linijek tekstu wliczając w to znaki formatujące i linie puste i nie może liczyć więcej niż 210znaków.

# Warunkowo dajemy możliwość dodania do podpisu antipixla. Jego rozmiar ograniczony jest do 80x15px, nie może być animowany, oraz nie powinien przekraczać objętości 5kB. Przykładowy generator antypixelków można znaleźć tutaj Użyty antipixel sprawia, że do podpisu możemy dodać jedynie 2 linie dodatkowego tekstu.

kolega sobie dostosuje podpis do regulaminu

Napisano

już miałem z punta 2 wyjmować silnik 8v i wkładać 16v z osprzętem z punto 1 , ale jeszcze myśle pomierze co nieco i w puncie 2 jest listwa can czy coś podobnego , w każdym bądzrazie słabo licznik by działał , brakuje włącznika wentyatora , ogulnie zapalić to pikuś ale co by `na desce kontrolki działały to ja nie umiałem zrobić

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.