Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

clio DCI kiedy rozrząd ????

Featured Replies

Napisano

Witam , mam na oku clio dci 68ps 2007 r nowa kasta , przebieg ma 76 tys km czy to juz czas na wymiane rozrządu ???? ew. kiedy trza go zmienić ???

Napisano

Książka podaje 4 lata lub 120 tys. W praktyce lepiej wymienić przy 90 tys. lub 3 lata.

Napisano
  • Autor

> Książka podaje 4 lata lub 120 tys. W praktyce lepiej wymienić przy 90 tys. lub 3 lata.

no konkret info wink.gif dziekować poczekamy co na to inne spece wink.gif

Napisano

> Witam , mam na oku clio dci 68ps 2007 r nowa kasta , przebieg ma 76 tys km czy to juz czas na

> wymiane rozrządu ???? ew. kiedy trza go zmienić ???

Jeśli kupujesz to auto to ja bym zmienił od razu po zakupie, nieważne jaki przebieg, a potem zdaje się że za jakieś 80-90 tys. wystarczy, szczególnie jeśli w międzyczasie sprawdzisz jak ten pasek wygląda - chodzi mi o napięcie.

Napisano

> Witam , mam na oku clio dci 68ps 2007 r nowa kasta , przebieg ma 76 tys km czy to juz czas na

> wymiane rozrządu ???? ew. kiedy trza go zmienić ???

Mam 99r. benynke. Wymieniałem przy 93.tys. Facet w serwisie powiedział, że jeszcze 1.000 km i nie byłoby co wymieniać.

Tak wiec od razu jak kupisz wymieniaj!

Napisano

Clio z silnikiem diesla 1,5 Dci wymiana paska rozrządu co 5 lat lub co 120 000 tys/KM w zależności co nastąpi wcześniej a nie jak koledzy twierdzą co 4 lata.Jeszcze jedna uwaga w tych silnikach nie ma tendenci do zrywania pasków rozrządu i wystarczy stosować się do zaleceń producenta...

Napisano
  • Autor

> Clio z silnikiem diesla 1,5 Dci wymiana paska rozrządu co 5 lat lub co 120 000 tys/KM w zależności

> co nastąpi wcześniej a nie jak koledzy twierdzą co 4 lata.Jeszcze jedna uwaga w tych silnikach

> nie ma tendenci do zrywania pasków rozrządu i wystarczy stosować się do zaleceń producenta...

same dobre wieści od Was wszystkich za co bardzo dziekuje.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.