Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Alternatywa do zamontowania radia

Featured Replies

Napisano

Hej

Jako że w miejsce standardowego radia wsadziłem 3 wskaźniki szukam alternatywy w jakim miejscu mógłbym zamontować radio

Ktoś montować w mejscach innych niż stanadardowe ? smile.gif

Aaa i dużo byłoby roboty z poprowadzeniem nowej instalacji pod radio ? wiekśźość kabli od radia pozajmowane

I jak się nie mylę nową instalkę bez pośrednią podłanczać pod aku czy gdzieś w kable się wpinać ? wink.gif

Napisano

Ja sie spotkalem z takim rozwiazaniem ze radio bylo zamontowane pod polke przed siedzeniem pasazera w miejscu gdzie masz taki niby koszyczek maly na rozne drobiazgi. Powiem ci ze wygladalo to bardzo ciekawie i nie bedziesz musial nigdzie ciagnac nowej instalki bo stara tam spokojnie dojdzie zlosnik.gif

Napisano

> Hej

> Jako że w miejsce standardowego radia wsadziłem 3 wskaźniki szukam alternatywy w jakim miejscu

> mógłbym zamontować radio

> Ktoś montować w mejscach innych niż stanadardowe ?

> Aaa i dużo byłoby roboty z poprowadzeniem nowej instalacji pod radio ? wiekśźość kabli od radia

> pozajmowane

> I jak się nie mylę nową instalkę bez pośrednią podłanczać pod aku czy gdzieś w kable się wpinać ?

ja widziałem fajnie zamocowane radio w sumie sam panel w podsufitce na środku tam gdzie lampka wew.bardzo fajnie to wygląda ale troszkę roboty z tym jest zeby.GIF

Napisano

> ja widziałem fajnie zamocowane radio w sumie sam panel w podsufitce na środku tam gdzie lampka

> wew.bardzo fajnie to wygląda ale troszkę roboty z tym jest

wiem gdzie widziałeś, wiem kto robił zeby.GIF Ale zdjęć nie mogę znaleść teraz na dysku :9

Napisano

> wiem gdzie widziałeś, wiem kto robił Ale zdjęć nie mogę znaleść teraz na dysku :9

waytogo.gif

Napisano

> Ja sie spotkalem z takim rozwiazaniem ze radio bylo zamontowane pod polke przed siedzeniem pasazera

> w miejscu gdzie masz taki niby koszyczek maly na rozne drobiazgi. Powiem ci ze wygladalo to

> bardzo ciekawie i nie bedziesz musial nigdzie ciagnac nowej instalki bo stara tam spokojnie

> dojdzie

u mnie CB tam znalazlo miejsce wink.gif

Napisano
  • Autor

> ja widziałem fajnie zamocowane radio w sumie sam panel w podsufitce na środku tam gdzie lampka

> wew.bardzo fajnie to wygląda ale troszkę roboty z tym jest

No interesująco to wygląda...Yyy ale jak sam panel a reszta radia gdzie screwy.gif a całego radia w podsufitke raczej nie da się wsadzić biglaugh.gif

A co do instaliki to kable pod radio zastąpiły inne urządzenia...I nie wiem czy łatwie poprowadzić od plusa ze stacyjki czy bezpośrednio z aku wink.gif

e3aadb6e022fd29cmed.jpg

Napisano

bezpośrednio z aku na jakimś bezpieczniku

Napisano

> Hej

> Jako że w miejsce standardowego radia wsadziłem 3 wskaźniki szukam alternatywy w jakim miejscu

> mógłbym zamontować radio

> Ktoś montować w mejscach innych niż stanadardowe ?

> Aaa i dużo byłoby roboty z poprowadzeniem nowej instalacji pod radio ? wiekśźość kabli od radia

> pozajmowane

> I jak się nie mylę nową instalkę bez pośrednią podłanczać pod aku czy gdzieś w kable się wpinać ?

zlukaj sobie aktualne foty Kocosa

Napisano

> No interesująco to wygląda...Yyy ale jak sam panel a reszta radia gdzie a całego radia w

> podsufitke raczej nie da się wsadzić

> A co do instaliki to kable pod radio zastąpiły inne urządzenia...I nie wiem czy łatwie poprowadzić

> od plusa ze stacyjki czy bezpośrednio z aku

tak, to jest sam panel połączony o lię pamiętam ośmioma kabelkami z resztą korpusu. Reszta korpusu jest pod deską rozdzielczą, przed pasazerem zeby.GIF Całość zestawu uzupełniała zmieniarka CD i było OK.

To na zdjęciu to moja robota.

Napisano

> zlukaj sobie aktualne foty Kocosa

ja miałem radio w tunelu który zrobiłem dodatkowo

teraz mam w miejscu pokręteł z nawiewów i jest lepiej wink.gif

Napisano

Lata świetlne temu, nasz kolega Kolczyk miał u siebie w CCS radio pod deską, a panek...ZTCP w podsufitce.

Do tego odpalanie na patencie bez kluczyków, oj była wtedy zabawa na piwa (kto nie odpali ten stawia zlosnik.gif)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.