Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wymiana skutera na ?

Featured Replies

Napisano

Mam sobie skuter 50/70cm. Służy do jazdy po miasteczku + wyjazdy do rodziny do 20km. Przebiegi roczne do 2,5tyśkm Wpadł mi pomysł aby wymienić go na coś w stylu Enduro/ Supermoto. Założenia pojazd nowy do 9tyś. Przejrzałem ofertę i w tej cenie kupiłbym coś ze stajni Rieju . Ponieważ brak kategori A skierowałem sa uwagę na 50cm z założeniem wymiany cylka. Coś takiego klik . Lecz zauwazyłem , że maja promocje na 125 klik Lecz wiązało by się to z kursem. I tu pytanko czy warto pchać się w tego 4 suwa 125/15km i kłopoty z prawkiem. Czy lepszą radochę z jazdy da 2suw z wiekszym cylkiem. Przy moich przebiegach i odległościach do pokonania. Ten silnik ma też yamaha wr 125 tylko na wtrysku. Może ktoś miał doczynienia

Napisano

Moim zdaniem idź na prawko. Ja poszedłem i teraz nie muszę kombinować czy tuningować 70/50 a miałem taki zamiar.

Po zakupie enduro/supermoto 50cmm nie odczujesz jakiejś tam różnicy Vmax-y będa zbliżone a zmiana cylindra coś tam pomoże nawet dużo ale to bez sensu pomysł. Chcesz się przesiadać z pojazdu o podobnej mocy na to samo tyle, że nie skuter.

Dodam jeszcze, że jeśli chodzi o skutery to są dość wygodne pojazdy generalnie całą władzę masz w prawej manetce tzn gaz/stop i kierowanie wiec korzystaj z tego idz na prawko i kupuj cos konkretniejszego.

Napisano

> Mam sobie skuter 50/70cm. Służy do jazdy po miasteczku + wyjazdy do rodziny do 20km. Przebiegi

> roczne do 2,5tyśkm Wpadł mi pomysł aby wymienić go na coś w stylu Enduro/ Supermoto. Założenia

> pojazd nowy do 9tyś. Przejrzałem ofertę i w tej cenie kupiłbym coś ze stajni Rieju . Ponieważ

> brak kategori A skierowałem sa uwagę na 50cm z założeniem wymiany cylka. Coś takiego klik .

> Lecz zauwazyłem , że maja promocje na 125 klik Lecz wiązało by się to z kursem. I tu pytanko

> czy warto pchać się w tego 4 suwa 125/15km i kłopoty z prawkiem. Czy lepszą radochę z jazdy da

> 2suw z wiekszym cylkiem. Przy moich przebiegach i odległościach do pokonania. Ten silnik ma

> też yamaha wr 125 tylko na wtrysku. Może ktoś miał doczynienia

Na 125 cc od Rieju raczej nie ma zadnej oficjalnej promocji.

Jest odwrotnie - to 50 cc ma nizsza cene.

Napisano
  • Autor

> Na 125 cc od Rieju raczej nie ma zadnej oficjalnej promocji.

> Jest odwrotnie - to 50 cc ma nizsza cene.

Więc co to kaczka ?

1268ejd.jpg

Napisano

> Więc co to kaczka ?

Uwierz mi, ze to bzdura. skromny.gif

A strona jest jeszcze w budowie i takich kwiatkow jest wiecej.

Napisano
  • Autor

> Uwierz mi, ze to bzdura.

> A strona jest jeszcze w budowie i takich kwiatkow jest wiecej.

A jakie promocje są na 50tki o których piszesz wyżej

Napisano

> A jakie promocje są na 50tki o których piszesz wyżej

MRT 50 i MRT 50 SM. W przeciwienstwie do PRO sa od reki.

Sugerowana cena nieznacznie obnizona z 8700 na 8400.

Minus rabat u Dealera.

Napisano
  • Autor

> MRT 50 i MRT 50 SM. W przeciwienstwie do PRO sa od reki.

A powiedz mi czy to prawda , że lepiej wziąśc MRT50 niż SM bo lepsze na dziury i przez wieksze koła lepsze osiagi. A jego oponki na asfalcie też daja radę

Napisano

> A powiedz mi czy to prawda , że lepiej wziąśc MRT50 niż SM bo lepsze na dziury i przez wieksze koła

> lepsze osiagi. A jego oponki na asfalcie też daja radę

Kostką po asfalcie mozna jechać ale wygodne to nie będzie. Jeśli chcesz coś na asfalt to bierz SM a jeśli teren to Crossa. Do crossa możesz później dokupić większe opony szosowe i będzie ok:)

Napisano

> A powiedz mi czy to prawda , że lepiej wziąśc MRT50 niż SM bo lepsze na dziury i przez wieksze koła

> lepsze osiagi. A jego oponki na asfalcie też daja radę

Tam i tak sa inne przelozenia.

Nie wiem co bedzie szybsze bo nikt u nas tego nie sprawdzal.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.