Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Skrzypiący amortyzator lub coś w okolicach :)

Featured Replies

Napisano

Panowie i Panie, nadszedł ten okropny dzień, kiedy coś po raz pierwszy zaczęło się z moją pandą dziać.

Otóż pojechałam sobie do lasu na grzyby, autem, a jak, po polnej drodze smile.gif Nierówna była i niewdzięczna ta droga, niestety.

Wracając, już na asfalcie, auto zaczęło mi skrzypieć, pierwsze podejrzenie - winna zgrzewka wody mineralnej w bagażniku:) Na parkingu pod domem sprawdzone - niestety, woda czysta jak łza i nie jej to wina była. Skrzypi amorek tylni lewy lub coś w okolicach.

Pogrzebałam na forum i jedyne co znalazłam, to to: http://autokacik.pl/showthreaded.php?Cat=0&Number=283896443&page=3&vc=1 , gdzie hulajnoga10 sugeruje tuleje tylnej belki.

Uprzejmie proszę szanownych forumowiczów o jeszcze jakieś wskazówki i porady, oczywiście tuleje również biorę pod uwagę.

Chodzi o to, że, (nie wiem czy wiecie), kobieta w serwisie traktowana jest jak mucha, której szybko trzeba się pozbyć, najlepiej nie słuchając jej brzęczenia i absolutnie ignorując jakiekolwiek jej pytania czy prośby. Dlatego tez chciałabym uzbroić się w wiedzę z waszą pomocą smile.gif

Z góry dziękuję:)

Napisano

> Panowie i Panie, nadszedł ten okropny dzień, kiedy coś po raz pierwszy zaczęło się z moją pandą

> dziać.

> Otóż pojechałam sobie do lasu na grzyby, autem, a jak, po polnej drodze Nierówna była i

> niewdzięczna ta droga, niestety.

> Wracając, już na asfalcie, auto zaczęło mi skrzypieć, pierwsze podejrzenie - winna zgrzewka wody

> mineralnej w bagażniku:) Na parkingu pod domem sprawdzone - niestety, woda czysta jak łza i

> nie jej to wina była. Skrzypi amorek tylni lewy lub coś w okolicach.

> Pogrzebałam na forum i jedyne co znalazłam, to to:

> http://autokacik.pl/showthreaded.php?Cat=0&Number=283896443&page=3&vc=1 , gdzie

> hulajnoga10 sugeruje tuleje tylnej belki.

> Uprzejmie proszę szanownych forumowiczów o jeszcze jakieś wskazówki i porady, oczywiście tuleje

> również biorę pod uwagę.

> Chodzi o to, że, (nie wiem czy wiecie), kobieta w serwisie traktowana jest jak mucha, której szybko

> trzeba się pozbyć, najlepiej nie słuchając jej brzęczenia i absolutnie ignorując jakiekolwiek

> jej pytania czy prośby. Dlatego tez chciałabym uzbroić się w wiedzę z waszą pomocą

> Z góry dziękuję:)

Tuleje lub gniazda sprężyn . Spróbuj podjechać na myjkę ciśnieniową i dokładnie wypłukać syf z tylnego zawieszenia.

Napisano

> Tuleje lub gniazda sprężyn . Spróbuj podjechać na myjkę ciśnieniową i dokładnie wypłukać syf z

> tylnego zawieszenia.

kolega wyzej moze mieć racje też mi zgrzypiał z tyłu ale po wilgotnej nocy nastał dzień pełen słońca, auto zostało wypucowane myja wysokociśnieniowa i było dobrze... to samo pojawiło sie jaki czas puzniej ale tez samo mineło obecnie juz 2 rok jezdze bez zgrzypienia:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.