Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Po puszczeniu gazu obroty spadają na niższe

Featured Replies

Napisano

Witam, już raz chyba o tym pisałem ale męczę się chyba od dwóch lat z tym :/

Stoi sobie auto na wolnych obrotach i ma obroty odpowiednie takie ja być powinny, dodaje gazu i puszczam to obroty nie wracają do ustalonych tylko o wiele niższych i trzęsie budą. Dodatkowo jak złapie niskie obroty przy dodaniu ponownie gazu czasem auto zgaśnie, najbardziej denerwuje przy manewrach na parkingu czy zatrzymywaniu się na światłach.

Wymienione wszystkie wężyki, świece, kable, ostatnio membranki w pompie paliwa i efekt taki sam :/ Regulowałem obroty tak jak jest napisane w książce bez efektu. Mam ochotę jechać po inny gaźnik.

Ma ktoś jakiś pomysł? Czy jechać na czyszczenie/regulację gaźnika? Ktoś mówił żeby wlać denaturatu do baku to przeczyści gaźnik ale nie jestem pewien. Za mojej kadencji gaźnik nie był rozbierany od 45 tyś. km.

CC700 gaźnik Aisan

Zna ktoś fachowca od tego gaźnika w rejonie Zabrza?

Napisano

> Witam, już raz chyba o tym pisałem ale męczę się chyba od dwóch lat z tym :/

> Stoi sobie auto na wolnych obrotach i ma obroty odpowiednie takie ja być powinny, dodaje gazu i

> puszczam to obroty nie wracają do ustalonych tylko o wiele niższych i trzęsie budą. Dodatkowo

> jak złapie niskie obroty przy dodaniu ponownie gazu czasem auto zgaśnie, najbardziej denerwuje

> przy manewrach na parkingu czy zatrzymywaniu się na światłach.

> Wymienione wszystkie wężyki, świece, kable, ostatnio membranki w pompie paliwa i efekt taki sam :/

> Regulowałem obroty tak jak jest napisane w książce bez efektu. Mam ochotę jechać po inny

> gaźnik.

> Ma ktoś jakiś pomysł? Czy jechać na czyszczenie/regulację gaźnika? Ktoś mówił żeby wlać denaturatu

> do baku to przeczyści gaźnik ale nie jestem pewien. Za mojej kadencji gaźnik nie był

> rozbierany od 45 tyś. km.

> CC700 gaźnik Aisan

> Zna ktoś fachowca od tego gaźnika w rejonie Zabrza?

wywalic asiana i kupic jakis inny gaznik

Napisano

> Witam, już raz chyba o tym pisałem ale męczę się chyba od dwóch lat z tym :/

> Stoi sobie auto na wolnych obrotach i ma obroty odpowiednie takie ja być powinny, dodaje gazu i

> puszczam to obroty nie wracają do ustalonych tylko o wiele niższych i trzęsie budą. Dodatkowo

> jak złapie niskie obroty przy dodaniu ponownie gazu czasem auto zgaśnie, najbardziej denerwuje

> przy manewrach na parkingu czy zatrzymywaniu się na światłach.

> Wymienione wszystkie wężyki, świece, kable, ostatnio membranki w pompie paliwa i efekt taki sam :/

> Regulowałem obroty tak jak jest napisane w książce bez efektu. Mam ochotę jechać po inny

> gaźnik.

> Ma ktoś jakiś pomysł? Czy jechać na czyszczenie/regulację gaźnika? Ktoś mówił żeby wlać denaturatu

> do baku to przeczyści gaźnik ale nie jestem pewien. Za mojej kadencji gaźnik nie był

> rozbierany od 45 tyś. km.

> CC700 gaźnik Aisan

> Zna ktoś fachowca od tego gaźnika w rejonie Zabrza?

w FOS/weber powiedziałbym że strzeliła membrana ale w tej kablarnii to nie mam pojęcia czy coś takiego jest

Napisano
  • Autor

Czy jak wrzucę fosa/webera to trzeba założyć dwururkę zamiast katalizatora? Katalizator mam ale od początku nie mam sondy lambda

Napisano
  • Autor

Wyczytałem ,że trzeba jakiś wąż z wody zaślepić przy przekładce na normalny gaźnik? Który dokładnie?

Dlaczego muszę przenieść czujnik temperatury wody w miejsce zaworu trójdrożnego? Nie może zostać tam gdzie był?

Co z wężem z serwa który idzie od pompy hamulcowej? Tam są kroćce do podciśnień. Wyrzuca się wszystko czy te kroćce zaślepia?

Auto nie pali na ssaniu, po chwili gaśnie. Muszę jeździć bez ssania a rano to masakra oslabiony.gif Chyba serio się gaźnik zdupcył. Może ktoś ma pomysł co się mogło stać?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.