Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dmuchawa opel vectra b

Featured Replies

Napisano

witam

mam problem z dmuchawa dziala do wczoraj sprawdzalem bezpiecznik ale dobry macie moze jakies pomysly co sprawdzic lub gdzie sie z tym problemem udac

Napisano

> witam

> mam problem z dmuchawa dziala do wczoraj sprawdzalem bezpiecznik ale dobry macie moze jakies

> pomysly co sprawdzic lub gdzie sie z tym problemem udac

udac sie - pewnie do elektryka

1. sprawdz czy dziala na oststnim biegu (3 lub 4 - nie wiem jak jest w manualu) lub na max przy klimatroniku

2. jak dziala na ostatnim to znaczy, ze padl "rezystor"

3. czy to rezystor czy nie byc moze bedziesz potrzebowal to rozebrac. Nie ma przy tym duzo roboty smile.gif jak chcesz sie za to wziasc to moge ci napisac co i jak.

4. U mnie powodem braku nadmuchu byly wytarte szczotki, przetarlem je papierem i silniczek dzialal az do konca zywota vectry

Napisano

> jak chcesz sie za to wziasc to moge ci napisac co i jak.

Możesz napisać co i jak smile.gif U mnie akurat problemu nie ma ale zawsze się komuś przyda opis waytogo.gif

Napisano
  • Autor

jak mozesz to napisz cos bede dzialal a jak mi nie wyjdzie to pojade do elektryka

Napisano

zaczynamy od odkrecenia kola...... cool.gif

chyba proste dla kazdego kto potrafi poslugiwac sie srubokretem i jakims kluczem

1. odkrecamy/zdejmujemy wycieraczki(cale ramiona) podpowiem, lepiej zapamietac ich pierwotna pozycje cool.gif

2. zdejmujemy gume - uszczelke na podszybiu

3. zdejmujemy ta plastikowa oslone - tylko delikatnie bo inaczej czeka nas wycieczka na szrot

4. na srodku aut pod ta oslana znajduje sie czrna puszka a w niej jest silniczek wentylatora i osprzet

5. odkrecamy obudowe i wyjmujemy w razie potrzeby caly silnik lub wymieniamy/naprawiamy "rezystor" - i tu nie jestem pewny czy w kazdej vectrze jest on na wierzchu - bo rozbieralem tylko moja a tam mialem modul do streowania klimatronikiem

Napisano
  • Autor

> zaczynamy od odkrecenia kola......

> chyba proste dla kazdego kto potrafi poslugiwac sie srubokretem i jakims kluczem

> 1. odkrecamy/zdejmujemy wycieraczki(cale ramiona) podpowiem, lepiej zapamietac ich pierwotna

> pozycje

> 2. zdejmujemy gume - uszczelke na podszybiu

> 3. zdejmujemy ta plastikowa oslone - tylko delikatnie bo inaczej czeka nas wycieczka na szrot

> 4. na srodku aut pod ta oslana znajduje sie czrna puszka a w niej jest silniczek wentylatora i

> osprzet

> 5. odkrecamy obudowe i wyjmujemy w razie potrzeby caly silnik lub wymieniamy/naprawiamy "rezystor"

> - i tu nie jestem pewny czy w kazdej vectrze jest on na wierzchu - bo rozbieralem tylko moja

> a tam mialem modul do streowania klimatronikiem

dzieki za pomoc widze ze na allegro idzie bez problemu kupic rezystor

Napisano

Zapożyczone z VKP i co prawda artykul dotyczy czyszczenia klimy ale masz krok po kroku ze zdjeciami co i jak prsz

pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.