Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cos za 2-5kzł enduro/cross/skuter/ścigacz

Featured Replies

Napisano

Elo, jakie sprawdzone sprzęty można wychaczyc dość tanio? Mam już za sobą przeszło 25kkm za 2 oo. W tym na :

-motorynce Romet Pony 10kkm(2 lata)

-Jawa 350 Twin Sport - 2kkm(miesiąc)

-Honda XL 350 - wiele razy nawet fajnie mi się jeździło(od kolegi w stylu "daj rundę")

-Honda VFR 750 rc36(piękny dzwięk, w stylu "daj rundę")

-skuter Kymco Agility aktualnie 13,5kkm(rok jazdy)

Teraz oprócz praktyki na 2 oo mam już prawko kat. A i w końcu mogę kupić coś na czym będe jeździć legalnie. Nie jestem początkujący a kurs to skróciłem sobie chyba o 4 godz bo to już mnie zanudzało (zresztą super się nam śmigało(mnie i instruktorowi) na Bytom przelotowo 100 na 2 motocykle więc było całkiem spoko, przy okazji byliśmy na chudowie tam gdzie co czwartek spotykają się motocykliści devil.gif i w ogóle sam instruktor mi mówił, że widać, że miałem styczność z 2oo to samo usłyszałem od egzaminatora claps.gif.

Interesowały by mnie sprzęty za ceny 2-5kzł.

Nie mam upatrzonego modelu także zdam się wstępnie na Wasze rady.

Z tego co widzę można kupić skutery klasy - 125-400ccm(Malaguti Madison, Gilery, Kymco, Suzuki, Peugeoty...)

Ścigacze klasy 500-1000ccm(od GS/CB500 po Vfr-ki 750 na 1000ccm kończąc)

Crossy/enduro(interesują mnie bardziej cywilizowane wersję na ulicę - kostka nie posłuży mi długo na ulicy?) tutaj też pojemności 125-650ccm.

Preferować będe zarówno te małe wyżyłowane 125(30KM)jak i te "luksusowe" dychawiczne 500-ki...(50-90KM) Jak i te mocniejsze bardziej"kosiarki".

Problemu jest w tym, że będzie to mógł byc zarówno cross jak i skuter czy ścigacz. Z doświadczenia wiem, że lubię wozić połowę domu w schowkach(klucze,tabletki, kamizelkę,parasol, ładowarkę do tel, jakąś szmatkę, rękawiczki i kominiarkę czy nawet kurtkę ale też i chciał bym zmieścić trochę zakupów do schowka i tutaj jest problem bo skuter zaoferuje mi ten luksus natomiast w crossie już nie wypada dawać kufra bo jak to wygląda śmiesznie... icon_rolleyes.gif

W sumie nie wiem ale wydaje mi się, że skuter 250ccm może być za słaby bo 100-120 się da jechać ale jak będzie trzeba but.gif to już nie wiele zdziałam a z koleji kupujac 750 nigdy nie zdołam wykorzystać mocy sprzętu i pewnie jak zaprzyjaźnie się bardziej z 750 i zmądrzeje to swierdzę, że mogłem kupic jakąś CB500 albo 250 bo jazda 100-120 zupełnie wystarcza...a złopie to drugie tyle co 250 przy tkiej samej prędkości więc sam nie wiem...

więc słucham Was grinser006.gif270635636-JUMP2.gif

im taniej tym lepiej. cool.gif

Aha bardzo prosze zadawać pytania odnośnie tematu - być może uda się Wam ukierunkowac mnie na odpowiednie motocykle/styl jazdy(na crossie jest inacze a na skuterze też inaczej, na ścigaczu też inaczej). Odpowiadać będe szczerze bez kitu waytogo.gif

Napisano

Cześć

Ja kupiłem jakieś 3 miesiące temu Honde NTV 650 za równe 5k, i jestem z niej bardzo zadowolony, jest wystarczająco zrywna, a do 120kmh jeździ sie na niej super (powyżej już wiatr urywa głowe), dla mnie bardzo wygodna, tyle że ciężko wyrwać jakiś zadbany egzemplarz sick.gif

Napisano

hmm mój strzał TDM 850 + kufry

Napisano
  • Autor

> hmm mój strzał TDM 850 + kufry

bardzo fajny sprzęt ale czy nie zabije mnie kosztami na paliwo?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.