Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

instruktor nauki jazdy

Featured Replies

Napisano

witam

Zastanawiam się czy w zimie zrobic sobie kurs na instruktora i prosiłbym o kilka rad czy opini.

Ciężko zdać egzamin żeby sie dostać na taki kurs a póżniej końcowy?

Ile trwa taki kurs?

i ogólnie co powiecie o tych kursach

Raczej nie interesuje mnie opinia zę nie ma sensu, zę robota nieopłącalna itd.

Napisano

> witam

> Zastanawiam się czy w zimie zrobic sobie kurs na instruktora i prosiłbym o kilka rad czy opini.

> Ciężko zdać egzamin żeby sie dostać na taki kurs a póżniej końcowy?

> Ile trwa taki kurs?

> i ogólnie co powiecie o tych kursach

> Raczej nie interesuje mnie opinia zę nie ma sensu, zę robota nieopłącalna itd.

kurs trwa od 3 - 5 miesięcy, w Warszawie kosztuje 2000 do 4000zł razem z badaniami , psychotechnika i egzaminem państwowym (pierwszym podejściem), ja zdawałem 3 lata temu i podobno było łatwiej, teraz wiem ze chłopaki podchodzą po 2, 3 nawet 4 razy, albo uciekają tak jak od nas do Olsztyna

Napisano

Ja chodziłem na kurs chyba ze 2 miesiące, teoria i praktyka (plac i jazda w mieście - Skierniewice) potem państwowy egzamin w Łodzi (zdawać można gdzie się chce smile.gif) jak zdasz pisemny to idziesz na ustny, jak go zdasz idziesz na praktyką na plac manewrowy. Robota odpowiedzialna i słabo płatna no.gif30.GIF

Napisano

> Ja chodziłem na kurs chyba ze 2 miesiące, teoria i praktyka (plac i jazda w mieście - Skierniewice)

> potem państwowy egzamin w Łodzi (zdawać można gdzie się chce ) jak zdasz pisemny to idziesz

> na ustny, jak go zdasz idziesz na praktyką na plac manewrowy. Robota odpowiedzialna i słabo

> płatna

Witam cool.gif

Potwierdzam ostatnie zdanie - odpowiedzialnośc duża a pieniedzy nie widać frown.gif. Dodam, że w Krasniku w woj. lubelskim płacą ok 10-12 zł za godz, pracując u kogoś w firmie. Także jako dodatkowe zajęcie to sie jako-tako sprawdza.

Pzdr 30.GIF

Napisano

> Zastanawiam się czy w zimie zrobic sobie kurs na instruktora i prosiłbym o kilka rad czy opini.

> Ciężko zdać egzamin żeby sie dostać na taki kurs a póżniej końcowy?

Nie ma egzaminów żeby dostac się na kurs, po prostu idziesz, zapisujesz się i chodzisz.

> Ile trwa taki kurs?

Ja zacząłem jakoś na początku marca i pod koniec maja miałem egzamin wewnętrzny a na początku czerwca pierwszy egzamin przed komisją wojewody.

> i ogólnie co powiecie o tych kursach

Kurs jak kurs, idąc na niego, myślałem że wiem dużo na temat PoRD, a jak kończyłem to dopiero zrozumiałem ile się przez te 3 miesiące nauczyłem. Robiłem w Lublinie w WORD-dzie, koszt samego kursu 2000 zł, badania lekarskie ok. 90 zł, psychotesty ok. 80 zł (nie jestem pewnien) no i koszty dojazdu do Lublina w piątki, soboty i niedziele przez prawie 3 miesiące.

Jak juz się zdecydujesz to polecam egzamin w Lublinie, komisja bardzo przyjemna, wyrozumiała, trochę pomaga. Posiadam trochę materiałów "pomocnych" wink.gif przy zdawaniu egzaminu w Lublinie. Jakbys miał jeszcze jakies pytania to wal śmiało. Ja zdałem wczoraj egzamin za drugim podejściem, można gratulować biglaugh.gifwinner.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.