Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

nieprecyzyjne biegi w CC 700

Featured Replies

Napisano

Gdyby ktoś miał taki problem - zastosowanie tego zestawu diametralnie poprawia sprawę - mogę potwierdzić! ok.gif

Oczywiscie zakładając sprawną skrzynkę. ok.gif

Dziękuję za uwagę! IThankYou.gif

Napisano

to to tylko przy lajtowej demolce, jak padną krzyżaki to wtedy jest hardcore z wbiciem biegu zlosnik.gif

Napisano

Może jakiś manual ? zlosnik.gif Prawda ,że trzeba pod auto włazić przy tym? Wymiana tego zlikwiduje luzy lewarka który lata na wszystkie strony?

Napisano
  • Autor

> Może jakiś manual ? Prawda ,że trzeba pod auto włazić przy tym? Wymiana tego zlikwiduje luzy

> lewarka który lata na wszystkie strony?

Są dwa manuale: pierwszy jest tu, a drugi - TU + 50 zł.

Drugi zdecydowanie łatwiejszy. grinser006.gifok.gif

Napisano
  • Autor

> to to tylko przy lajtowej demolce, jak padną krzyżaki to wtedy jest hardcore z wbiciem biegu

Racja! ok.gif

U mnie skrzynka/krzyżak sa o.k., a drążek latał, jak żyd po pustym sklepie. Ja nawet dawałem radę, ale serce.gif (a to Jej wóz treningowy grinser006.gif) miała czasem problem. 70 zł i biegi wchodzą precyzyjnie. ok.gif

P.S. Przy okazji warto wymienić (choć czasem zamiast "wymienić" powinno się powiedzieć "wlać" rotfl.gif) oleum w krzynce - koszt pomijalny. ok.gif

Napisano

> Może jakiś manual ? Prawda ,że trzeba pod auto włazić przy tym? Wymiana tego zlikwiduje luzy

> lewarka który lata na wszystkie strony?

Jak lewarek lata na wszystkie strony to się urwała ta sprężynka co widać ją w tym zestawie. Trzeba wejść pod auto odkręcić 4 śruby od tego "pudełka" lewarka i tam trzeba założyć między taki bolec a ściankę właśnie tą sprężynę. (mi stara się urwała zaraz na samym początku więc wygiołem nowy zaczep z niej przez zgięcie jednego zwoja i założyłem no i działa do dziś

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.