Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bielizna termoaktywna

Featured Replies

Napisano

Jaka bieliznę termoaktywną kupić, będzie używana tylko w zimie, więc powinna też dobrze grzać, fajnie jak by spokojnie można było w niej spędzić cały dzień, no i żeby jakoś szybko nie zaczynała brzydko pachnieć biglaugh.gif

Gdzieś czytałem że na zimę jednym z najfajniejszych wyborów jest "Rhovyl" ale jakoś nie mogę znaleźć takich produktów(a jak już to same bokserki) niewiem.gif

Napisano

Ja mam z tchibo, wprawdzie nie na motor ale bielizna to bielizna. Jak kupowałem to przymierzał też gościu co właśnie chciał kupić na motor dla siebie, syna i żony. Mówił, że w zeszłym roku kupił sobie z tchibo a żonie z brugi (kilka razy drożej) i twierdził, że nie było różnicy. Był bardzo zadowolony z tchibo.

Napisano

> Jaka bieliznę termoaktywną kupić, będzie używana tylko w zimie, więc powinna też dobrze grzać,

> fajnie jak by spokojnie można było w niej spędzić cały dzień, no i żeby jakoś szybko nie

> zaczynała brzydko pachnieć

> Gdzieś czytałem że na zimę jednym z najfajniejszych wyborów jest "Rhovyl" ale jakoś nie mogę

> znaleźć takich produktów(a jak już to same bokserki)

Polecam X-Bionic a ja uzywam jej na desce,quadzie i motocyklu oraz do codziennego chodzenia przy mega mrozach

A pelnie szczecia uzyskasz zakladajac skarpetki x-socksa grinser006.gif

Napisano

Kwestia kasy ile chcesz na to przeznaczyc. Mam pare kompletow z tego 2 ciesza sie moja sympatia.

1. Rukka

2. z Lidl'a bionik

na zime, hmm, do tego sluza wlasciwie odpowiednie ciuchy, rozgladal bym sie raczej za czyms z windstoperami.

wink.gif

Napisano

> Jaka bieliznę termoaktywną kupić, będzie używana tylko w zimie, więc powinna też dobrze grzać,

> fajnie jak by spokojnie można było w niej spędzić cały dzień, no i żeby jakoś szybko nie

> zaczynała brzydko pachnieć

> Gdzieś czytałem że na zimę jednym z najfajniejszych wyborów jest "Rhovyl" ale jakoś nie mogę

> znaleźć takich produktów(a jak już to same bokserki)

Ja w pracy korzystam z bielizny termoaktywnej Grene - jest znacznie tańsza, niż wszelkie inne "markowe", które różnią się od niej głównie tym, że są ładne, kolorowe, mają wzorki i fajną metkę wink.gif Pracuję często w temperaturach znacznie poniżej 30 stopni celsjusza przy wietrze i ta bielizna + stosunkowo cienki i lekki zimowy kombinezon pozwalają na spędzenie kilkudziesięciu minut w takich warunkach.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.