Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

megane Iph II nie zapala

Featured Replies

Napisano

Witam .Od 2 dni mam problemy.Wczoraj z rana auto nie zapaliło za pierwszym razem ,lecz za drugim.Dzis zapalił za pierwszym ale po jeżdzie na ciepłym nie chciał zapalić .Zapalił za 6 razem po 4 minutach .przejechałem 7km ,zgasiłem zapalił na od razu angryfire.gif Co samemu sprawdzić ,czy jakis czujnik.Pierwszy raz mam taki problem od 2 lat. Świece maja 10kkm.

Napisano

sprawdź czujnik położenia wału - częsta usterka, która objawia się w ten sposób.

miałem podobnie, rano odpaliłem bez problemu a na ciepłym po 15 minut stania ani drgnął sciana.gif

rozrusznik kręcił jak oszalały a auto bez życia

dopiero jak mnie koledzy na pych wzięli to zapaliła

wymieniłem w serwisie ww czujnik i latam bez problemów waytogo.gif

Napisano

Też miałem podobne objawy. Pomogło wymontowanie czujnika przeczyszczenie i założenie i od tamtej pory wszystko działa. Być może połączenie we wtyczce zaśniedziało smile.gif sam nie wiem ważne, że działa autko smile.gif

Napisano
  • Autor

Dobra wiem gdzie jest .Dość kiepawe dojście ,jutro dam znac czy to to.Ciekawe ile nowy kosztuje.

Napisano

Dojście nie jest złe grzechotka z przedłużka daje rade smile.gif cała operacja zajmuje max 20 minut. Najpierw wyczyść stary czujnik a dopiero myśl o nowym smile.gif

Napisano

> Witam .Od 2 dni mam problemy.Wczoraj z rana auto nie zapaliło za pierwszym razem ,lecz za

> drugim.Dzis zapalił za pierwszym ale po jeżdzie na ciepłym nie chciał zapalić .Zapalił za 6

> razem po 4 minutach .przejechałem 7km ,zgasiłem zapalił na od razu Co samemu sprawdzić ,czy

> jakis czujnik.Pierwszy raz mam taki problem od 2 lat. Świece maja 10kkm.

Poszukaj mojego wątku - było identycznie. Czyszczenie czujnika położenia wału załatwiło sprawę ok.gif

Napisano

Mam podobny problem w mojej meganie.Raz na kilka dni nie chce odpalic,zapala i gasnie albo strzela w tłumik.Nie ma znaczenia czy ciepły czy zimny.Na komputerze wyszedł błąd czujnika położenia wału,został zmieniony na nowy.Niestety to nie pomogło,mechanik stwierdził że to styki przy komputerze zaśniedziały i nie dochodziły impulsy z czujnika.Oczyścił i dwa tygodnie odpalał ładnie,a od wczoraj znów się pojawił ten problem.Dodam jeszcze że cewka i świece są nowe.Ma ktoś jakiś pomysł? oslabiony.gif

Napisano
  • Autor

> Poszukaj mojego wątku - było identycznie. Czyszczenie czujnika położenia wału załatwiło sprawę

Czujnik wyczyszczony ,auto chodzi jak malina smile.gifIThankYou.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.