Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wygłuszenie - szybkie pytanie

Featured Replies

Napisano

byłem dzisiaj w budowlanym z zamiarem kupienia maty dekarskiej, ale moim oczom ukazała się "taśma akustyczna", samoprzylepna, z tego co udało się zauważyć to taka gąbeczka, w rolce 30 m...

nada się to do wygłuszenia drzwi czy lepiej dekarska, od razu mówię, że ma to być low budżet, więc profesjonalne maty odpadają

ta taśma to dokładnie taka: http://www.netgips.pl/index.php?products=product&prod_id=194

Napisano

Nawet gdyby była warta swych właściwości akustycznych pamiętaj, że przez drzwi nie raz przelatuje woda, czy to lato czy to zima wink.gif

Prędzej zgnije ta gąbka i odejdzie niźli zdążysz się nią nacieszyć...

Napisano

> byłem dzisiaj w budowlanym z zamiarem kupienia maty dekarskiej, ale moim oczom ukazała się "taśma

> akustyczna", samoprzylepna, z tego co udało się zauważyć to taka gąbeczka, w rolce 30 m...

> nada się to do wygłuszenia drzwi czy lepiej dekarska, od razu mówię, że ma to być low budżet, więc

> profesjonalne maty odpadają

> ta taśma to dokładnie taka: http://www.netgips.pl/index.php?products=product&prod_id=194

Taką taśmą wyklejałem same boczki drzwi. Efekt słyszalny. Jest ciszej. Jeżeli chcesz wyklejać drzwi to lepsza jest dekarska. Nie "ciągnie" wody.

• 1 miesiąc później...
Napisano

sorki za odgrzanie kotleta, ale jaka matę polecilibyście w miarę w przystępnej cenie a jednocześnie lżejszą od dekarskiej?

Napisano

> sorki za odgrzanie kotleta, ale jaka matę polecilibyście w miarę w przystępnej cenie a jednocześnie

> lżejszą od dekarskiej?

Ja mam STP wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.