Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ile czasu na aneks do ubezpieczenia

Featured Replies

Napisano

Wiec sprawa wyglada tak, auto kupione w marcu. Oczywiscie nie chcialo mi sie go przerejestrowywac, zawsze bylo cos waznego.

Oczywiscie skarbowka zalatwiona no i aneks do ubezpieczenia gdzie wpisane sa moje dane i obecny numer rejetracyhjny samochodu.

Teraz mam czas aby przerejestrowac samochod, no i teraz pytanie dostane nowe tablice. I ile ma, czasu aby zrobic kolejny aneks do polisy aby zmienic numer rejestracyjny?

Napisano

Ja przerejestrowałem na siebie auto i nie robiłem żadnego aneksu do OC. Jeździłem z nowym dowodem, nowymi tablicami, ubezpieczeniem poprzedniego właściciela i kopią umowy kupna sprzedaży.

Nie miałem żadnej kontroli więc nie wiem.

Napisano

> Teraz mam czas aby przerejestrowac samochod, no i teraz pytanie dostane nowe tablice. I ile ma,

> czasu aby zrobic kolejny aneks do polisy aby zmienic numer rejestracyjny?

Pytajac kiedys 2 agentow dostalem 2 rozne odpowiedzi, co mowi na to ustawa nie wiem.

W Bialysmtoku w WK nie dostaniesz "twardego DR" jak nie przedstawisz aktualnego OC na nowe dane.

Napisano
  • Autor

> Pytajac kiedys 2 agentow dostalem 2 rozne odpowiedzi, co mowi na to ustawa nie wiem.

> W Bialysmtoku w WK nie dostaniesz "twardego DR" jak nie przedstawisz aktualnego OC na nowe dane.

A to spokojnie bo ja myslalem o 2 do 3 dni na aneks.

Napisano

> (...) co mowi na to ustawa nie wiem.

Ustawa o takowej sytuacji nic nie mówi.

> W Bialysmtoku w WK nie dostaniesz "twardego DR" jak nie przedstawisz aktualnego OC na nowe dane.

A to już jest pozbawione podstaw prawnych no.gif ... pracownik WK może skontrolować posiadanie dokumentu, w razie braku takowego jedyne co może, to zawiadomić UFG.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.