Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

glubi sie przy wciskaniu pelnego gazu

Featured Replies

Napisano

sejko 1.2 16v na niskich biegach tj 1-2 szczegolnie jak deptam na wcisnietym gazie do polowy to jest w miare ok natomiast jak depne w podloge to przy przyspiesznaiu ma przystanki myslowe. czujnik polozenia przepustnicy moze byc winny?

2 problem to jak samochod jest zimny to po odpalneiou 1500 spada po chwili do 1000 i gasnie.. wystarczy chwile go potrzymac na obrotach i jest juz ok. pytanie dlaczemu spy.gif

Napisano

tyrkolenie tttm

co do gsśnięcia to nie wiem

Napisano

> sejko 1.2 16v na niskich biegach tj 1-2 szczegolnie jak deptam na wcisnietym gazie do polowy to

> jest w miare ok natomiast jak depne w podloge to przy przyspiesznaiu ma przystanki myslowe.

> czujnik polozenia przepustnicy moze byc winny?

> 2 problem to jak samochod jest zimny to po odpalneiou 1500 spada po chwili do 1000 i gasnie..

> wystarczy chwile go potrzymac na obrotach i jest juz ok. pytanie dlaczemu

obstawiam przewody... mam to samo...

Napisano

> sejko 1.2 16v na niskich biegach tj 1-2 szczegolnie jak deptam na wcisnietym gazie do polowy to

> jest w miare ok natomiast jak depne w podloge to przy przyspiesznaiu ma przystanki myslowe.

> czujnik polozenia przepustnicy moze byc winny?

> 2 problem to jak samochod jest zimny to po odpalneiou 1500 spada po chwili do 1000 i gasnie..

> wystarczy chwile go potrzymac na obrotach i jest juz ok. pytanie dlaczemu

mialem to samo.

1. map sensor

2. tps

3. przewody (jakie masz przewody?)

u mnie niedokrecona byla sonda lambda (troche malo prawdopodobne, ale ...) i dzisiaj dokrecilem i odziwo wszystko ok smile.gif

Napisano
  • Autor

przewody WN sa nowe tak jak i swiece.

Napisano
  • Autor

dobra teraz tak mysle i robi sie jasno.. po zmianie swiec i kabli samochod byl nie do poznania zamiatal od samego dolu:) i po jakims czasie mu sie odwidzialo i to pewnie tak jak kolega sugeruje za sprawa kabli(mam wraznie tak jakby iskra przebijala) wczesniej bylo to samo (przed wymiana) i teraz sie zrobilo to samo a kable firmy nie pamietam ale kosztowaly cos kolo 80-90zl wiec pytanie jakich szukac jakie polecacie niewiem.gif

Napisano

> dobra teraz tak mysle i robi sie jasno.. po zmianie swiec i kabli samochod byl nie do poznania

> zamiatal od samego dolu:) i po jakims czasie mu sie odwidzialo i to pewnie tak jak kolega

> sugeruje za sprawa kabli(mam wraznie tak jakby iskra przebijala) wczesniej bylo to samo (przed

> wymiana) i teraz sie zrobilo to samo a kable firmy nie pamietam ale kosztowaly cos kolo

> 80-90zl wiec pytanie jakich szukac jakie polecacie

u mnie się zaczęły takie klocki po tym jak wyjąłem przewody na chwilę... po wsadzeniu jak auto się zagrzeje to jak jade przy np 2 tys obr i wcisne mu gaz w podłoge to zaczyna przerywać... tzn raz przerywa a raz nie, ale dzieje się tak maksymalnie do 3-3,5 tys obr... przy wyższych obrotach idzie jak głupi także na razie tak pomykam 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

no u mnie mniej wiecej to samo sie dzieje...ale jak sobie przypomne jak chodzil zaraz po zmianie to inna bajka jesli w tym lezy problem oczywiscie.. ten samochod zyje wlasnym zyciem grinser006.gif

Napisano

> u mnie się zaczęły takie klocki po tym jak wyjąłem przewody na chwilę... po wsadzeniu jak auto się

> zagrzeje to jak jade przy np 2 tys obr i wcisne mu gaz w podłoge to zaczyna przerywać... tzn

> raz przerywa a raz nie, ale dzieje się tak maksymalnie do 3-3,5 tys obr... przy wyższych

> obrotach idzie jak głupi także na razie tak pomykam

Ty moze Ci zaczyna na nowo tyrkolic 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

tyrkolenei mojego samochodu nie dotyczy! (tak sobie wmawiam) 270751858-jezyk.gif

Napisano

> tyrkolenei mojego samochodu nie dotyczy! (tak sobie wmawiam)

dotyczy dotyczy

Napisano
  • Autor

1 problem rozwiazany.cewki byly tak ze kabel dotykal rury dolotowej stozka i widac przebijalo na nia bo zmienilem polozenie cewek i jest git lata jak trza.

Natomiast 2 problem pozostal nadal

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.