Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co oznacza??

Featured Replies

Napisano

Napis w sc 1.1 w misjscu przebiegu o nastepujacej tresci FPS ON?? Auto stalo ze 2 miesiace i chcialem dzis autko odpalic i takie cos mi sie pokazalo,auto wogole nie kreci a z okolic komputera dochodzi odlgos tyrkoloenia.Nie mam pojecia oco chodzi i prosze o rady.

Napisano

> Napis w sc 1.1 w misjscu przebiegu o nastepujacej tresci FPS ON?? Auto stalo ze 2 miesiace i

> chcialem dzis autko odpalic i takie cos mi sie pokazalo,auto wogole nie kreci a z okolic

> komputera dochodzi odlgos tyrkoloenia.Nie mam pojecia oco chodzi i prosze o rady.

AKUMULATOR DO WYMIANY EWENTUALNIE PODLADOWAC...

tez tak mialem

Napisano

FPS ON oznacza błąd z napięciem w instalacji. Sprawdź czy akumulator jest "żywy", sprawdź połączenia masy z karoserią. Zwłaszcza sprawdź klemy, gdyż czasami mogą one zaśniedzieć. Z pozoru wyglądają na ok, a nie ma dobrego połączenia. Zdejmij, przeczyść je i wtedy zobacz.

Błąd ten też oznacza, że załączył się Fire Prevention System czyli system zapobiegania przed zapaleniem. Załącza się też w czasie kolizji auta poprzez odcięcie pompy paliwa

Napisano
  • Autor

> FPS ON oznacza błąd z napięciem w instalacji. Sprawdź czy akumulator jest "żywy", sprawdź

> połączenia masy z karoserią. Zwłaszcza sprawdź klemy, gdyż czasami mogą one zaśniedzieć. Z

> pozoru wyglądają na ok, a nie ma dobrego połączenia. Zdejmij, przeczyść je i wtedy zobacz.

> Błąd ten też oznacza, że załączył się Fire Prevention System czyli system zapobiegania przed

> zapaleniem. Załącza się też w czasie kolizji auta poprzez odcięcie pompy paliwa

Kolizji zadnej nie bylo,czyli sprawdzic aku ewentualnie klemy.

Napisano

> komputera dochodzi odlgos tyrkoloenia

Sprawdz tez mase, moze cos zasniedzialo zlosnik.gif

Napisano

miałem to samo, aku rozładowany na maksa. Spróbuj podładować może będzie banglał jak należy jeśli nie to aku do wymiany

Napisano

> Kolizji zadnej nie bylo,czyli sprawdzic aku ewentualnie klemy.

mialem to samo i cela w aku padla...

Napisano
  • Autor

Podladowalem aku i wszystko bangla.Dzieki wszystkim :d

Napisano

> Napis w sc 1.1 w misjscu przebiegu o nastepujacej tresci FPS ON?? Auto stalo ze 2 miesiace i

> chcialem dzis autko odpalic i takie cos mi sie pokazalo,auto wogole nie kreci a z okolic

> komputera dochodzi odlgos tyrkoloenia.Nie mam pojecia oco chodzi i prosze o rady.

FPS ON oznacza komunikat o uruchomionym wyłączniku bezwładnościowym pompy zeby.GIF Nie wiem jakim cudem Wam po tym odpalało auto? zeby.GIF

Napisano

> FPS ON oznacza komunikat o uruchomionym wyłączniku bezwładnościowym pompy Nie wiem jakim cudem Wam

> po tym odpalało auto?

ten napis i tyrkolenie przekaznika za kompem od pompy to objaw padnietego aku 270751858-jezyk.gif bezpiecznik nie wystrzelony pod deska zalozylem nowy aku i bangla 270751858-jezyk.gif

widac koledze tez podladowanie pomoglo 270751858-jezyk.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.