Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Osłony w HGT

Featured Replies

Napisano

Potrzebuję wymienić w swoim kropku dwie osłony:

1. Kolektora wydechowego

2. Tłumika końcowego

Kolejny problem to minimalne pęknięcie misy olejowej

I teraz pytania w związku z tym, że ceny w ASO nie zachęcają raczej do kupna czy ktoś może mi powiedzieć od jakich innych modeli autek pasują w/w części bo szukając do HGT jakoś nie mogę znaleźć lub ceny są z kosmosu sick.gif

Napisano

> 1. Kolektora wydechowego

ta miedzy kolektorem a chlodnica? dalem 128zl w ASO.

> Kolejny problem to minimalne pęknięcie misy olejowej

na allegro jest uzywana za 350zl chyba.

Napisano

> Kolejny problem to minimalne pęknięcie misy olejowej

W Gliwicach mamy firmę specjalizująca się w spawaniu aluminium, oddawałem tam już 2 misy jedna z dziura wielkości pięści i moją z pajęczynką, spawają profi i tanio za pajęczynkę zapłaciłem 40zł .

Napisano
  • Autor

Misę spawam już jestem umówiony na jutro, a przy okazji wymienię olej i filtry wink.gif

Zostaje znalezienie osłon kolektora i tłumika bo 128 PLN w ASO to chyba za dużo choć tą pewnie będę musiał kupić jeżeli żadna inna nie pasuje (np. od diesla).

Zostało odpowiedzieć na pytanie na temat osłony nad tłumikiem końcowym czy we wszystkich modelach były takie same czy różnią się w różnych modelach hmm.gif

Napisano

> Zostaje znalezienie osłon kolektora i tłumika bo 128 PLN w ASO to chyba za dużo choć tą pewnie będę

jak kupowalem HGT, to sprzedawca z AK mowil, ze kiedys byla akcja, ze kupowano oslony od Barchetty (bo sa takie same) za 80zl, ale jak sam zapytalem tutaj, to nikt mi nie odpowiedzial.

Napisano

> jak kupowalem HGT, to sprzedawca z AK mowil, ze kiedys byla akcja, ze kupowano oslony od Barchetty

> (bo sa takie same) za 80zl, ale jak sam zapytalem tutaj, to nikt mi nie odpowiedzial.

Silnik taki sam jak w Barchetcie więc osłona kolektora powinna być taka sama Eper podaje różne numerki. Osłona tłumika jeśli jest wydech tak samo poprowadzony jak w zwykłych powinna pasować od zwykłego. Według epera osłona ta tylna jest taka sama jak w 1.2 16v

Napisano
  • Autor

> Silnik taki sam jak w Barchetcie więc osłona kolektora powinna być taka sama Eper podaje różne

> numerki. Osłona tłumika jeśli jest wydech tak samo poprowadzony jak w zwykłych powinna pasować

> od zwykłego. Według epera osłona ta tylna jest taka sama jak w 1.2 16v

Dzięki wielkie 20.GIFpub2.gif20.GIF

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.