Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

jaki kupić i kiedy?

Featured Replies

Napisano

Muszę niedługo kupić auto do max 10 kpl (nieprzekraczalne), warunek z klimą i pięciodrzwiowe, nie starsze niż 2001r. Będę je kupował w grudniu. I teraz moje pytanie czy jest to dobry okres do kupowania auta używanego czy lepiej wstrzymać się do wiosny. Jakie za i przeciw. No i drugi dylemat co kupić aby pojeździć kilka lat nie dokładając drugie tyle. Przymierzam się do Puga 206 albo renault clio. Co o tym sądzicie?

Napisano

Fiat Punto - jeśli się zepsuje to tanio naprawisz, a przestronność wnętrza jest bardzo przyzwoita.

Napisano

Mam trójkę znajomych którzy byli posiadaczami puga 206... Żaden nie był zadowolony..... Moim zdaniem zakup ryzykowny. Natomiast clio zakupione od ucywilizowanego technicznie właściciela będzie ci lepiej służyło niż punto o którym wspominał kolega wyżej. Części od groma i wcale nie takie drogie. Aczkolwiek punciaka bym nie skreślał - jak się trafi pewna sztuka to można śmiało brać ok.gif

Moim zdaniem każdy okres jest dobry na szukania auta. Ja osobiście unikał bym komisów i giełd samochodowych - jak tam jestem to czuje się jakbym chodził w środku nocy po najgorszej dzielnicy - mam wrażenie że na każdym kroku chcą mnie okraść/oszukać/zrobić w ch... hehe.gif

Napisano

> 206 albo renault clio. Co o tym sądzicie?

w przypadku 206 polecam lekture ich klubu i klubu peugeota...

auto ladne i zalet to byloby na tyle smile.gif...

Mimo, ze jestem fanem marki i ujezdzam juz ktoregos z rzedu francowatego to jednak 206 bym sobie darowal moze poza wersja SW, ktora miala nieco trwalszy zawias...

Nie do pominiecia jest fakt, ze auto bardzo popularne i sciagane byly mega przystanki, z ktorych potem robiono perelki i latwo na takie cos trafic...

pozdr.

M.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.