Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Thalia 1.4 16V, rok 2001 grzeje się

Featured Replies

Napisano

Witam!

Pacjent jak wyżej. Zakupiony w te wakacje. Dopóki jeździłem z łączoną klimą problemu nie było ale ostatnio przestałem i w korkach zaczęła mi się grzać. I to też nie ma reguły. Czasem wentylator załącza się a czasem nie. Jak już widzę, że się nie załącza i temp. rośnie to włączam klimę i spada. No ale nie o to chodzi, żeby z klimą jeździć. Ktoś ma jakiś pomysł???

Pozdrawiam

Napisano

> Witam!

> Pacjent jak wyżej. Zakupiony w te wakacje. Dopóki jeździłem z łączoną klimą problemu nie było ale

> ostatnio przestałem i w korkach zaczęła mi się grzać. I to też nie ma reguły. Czasem

> wentylator załącza się a czasem nie. Jak już widzę, że się nie załącza i temp. rośnie to

> włączam klimę i spada. No ale nie o to chodzi, żeby z klimą jeździć. Ktoś ma jakiś pomysł???

> Pozdrawiam

Ewidentnie cos jest nie tak z waitrakiem albo czujnikiem temperatury.

Zazwyczaj auto grzeje sie bardziej po wlaczeniu klimy, a u Ciebie jest odwrotnie.

Prawdopodbnie po wlaczeniu klimy, zalaczaja sie tez automatycznie wiatraki, dlatego wydaje Ci sie ze sie mniej grzeje.

Pzdr,

Maciej

Napisano

> Witam!

> Pacjent jak wyżej. Zakupiony w te wakacje. Dopóki jeździłem z łączoną klimą problemu nie było ale

> ostatnio przestałem i w korkach zaczęła mi się grzać. I to też nie ma reguły. Czasem

> wentylator załącza się a czasem nie. Jak już widzę, że się nie załącza i temp. rośnie to

> włączam klimę i spada. No ale nie o to chodzi, żeby z klimą jeździć. Ktoś ma jakiś pomysł???

> Pozdrawiam

Również problemem może być przekaźnik wentylatora - sprawdź przekaźniki - od wentylatora jest ich chyba dwa lub trzy - różne biegi pracy wentylatora.

Napisano

> Gdzie one są??

Pod maską przy lewym kielichu amortyzatora powinna być skrzynka przekaźników. Pod nią są przekaźniki i bezpieczniki.

Sprawdź czy przekaźniki są sprawne.

Napisano
  • Autor

No już jutro sprawdzę ale dzisiaj przejechałem pół Wrocławia w mega korkach i było ok. Dopiero problem wrócił pod domem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.