Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Błąd poduszek

Featured Replies

Napisano

Witam... Czy błąd zapisany w komputerze sam jest w stanie się wykasować?? Wyjąłem nie ten bezpiecznik co trzeba i się zapisał... Jedynym wyjściem jest kasowanie w ASO??

Druga część pytania to taka że przepaliła mi się żarówka cofania... wymieniłem na nową ( w tym czasie sprawdzałem właśnie też bezpieczniki i stąd błąd poduszek) no i teraz też pali mi się kontrolka od "awarii żarówki" Czy to może mieć coś wspólnego z błędem czy szukać innej przyczyny?? Dodam że zrobiłem przegląd wszystkiego co świeci i mam niby sprawne... W czym problem??

Napisano

blad skasujesz u kogos kto ma interfejs lub jak sam sobie taki kupisz: VAG KKL sie on nazywa + program FiatEcuScan.

sprawdz dokladnie, czy wszystkie zarowki Ci swieca - w szczegolnosci postojowki.

ktos pisal pare dni temu, ze stary blad poduszek zniknie po 40 odpaleniach samochodu, ale nie jestem co do tego przekonany...

Napisano

> blad skasujesz u kogos kto ma interfejs lub jak sam sobie taki kupisz: VAG KKL sie on nazywa +

> program FiatEcuScan.

> sprawdz dokladnie, czy wszystkie zarowki Ci swieca - w szczegolnosci postojowki.

> ktos pisal pare dni temu, ze stary blad poduszek zniknie po 40 odpaleniach samochodu, ale nie

> jestem co do tego przekonany...

Nie znika bo poprzez bezpiecznik właśnie wywaliłem sobie błąd poduszki w SC i jeździłem tak 3 miesiące.

Co do sprawdzenia to oświetlenie rejestracji ponoć tez jest podłączone pod kontrolkę. Gdzieś coś takiego czytałem.

Napisano

> Co do sprawdzenia to oświetlenie rejestracji ponoć tez jest podłączone pod kontrolkę. Gdzieś coś

> takiego czytałem.

I dobrze czytałeś wink.gif

Napisano

> blad skasujesz u kogos kto ma interfejs lub jak sam sobie taki kupisz: VAG KKL sie on nazywa +

> program FiatEcuScan.

> sprawdz dokladnie, czy wszystkie zarowki Ci swieca - w szczegolnosci postojowki.

> ktos pisal pare dni temu, ze stary blad poduszek zniknie po 40 odpaleniach samochodu, ale nie

> jestem co do tego przekonany...

Błąd poduchy trzeba skasować urządzeniem zewnętrznym.

Napisano

Co do kontroli poduszki:

Sam nie zniknie nia ma opcji, z góry jest założone ze jeśli pojawi sie bład (zaswieci się kontrolka) samochód musi trafić na kontrole układu i diagnoze co nie działa prawidłowo- to nie silnik, aczkolwiek w rzeczywistości do wywalenia kontrolki wystarczy jakiś zanik napiecia lub niekontaktujace styki w napinaczach wink.gif

Usunać i odczytać możesz u kogoś kto ma chociazby opisywany i wychwalany na AK kabelek VAG + program Fiat Ecu Scann

Co do kontroliki żarówki:

Tak jak koledzy piszą albo nie zauważyłeś przepalonej żarówki od oświetlenia tablicy z tyłu ALBO masz założone złe żarówki (nie taka moc) u mnie po zakupie w samochodzie były pozakładane żarówki nie takiej mocy jak trzeba i paliła mi się kontrolka wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.