Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Koniec FZ6 Fazer

Featured Replies

Napisano

Witajcie, dzisiaj odwiedzając dwa salony Yamahy dostałem info ze wycofali z produkcji ten egzemplarz.

Zastapil go FZ8 ze wzgledu na to iz Yamaha zdecydowala sie wyposrodkowac podzial mocy wsrod swoich modeli.

Przymierzalem sie do FZ8 ale jakos zbytnio mi nie podchodzi.

Jednak FZS 600 / FZ6 Fazer to jest to czego nadal szukam.

W zwiazku z tym mam do Was pytanko, jak wyglada sytuacja z tymi modelami?

Czy jest duza roznica w prowadzeniu i bezawaryjnosci pomiedzy FZ6 a FZS 600 ??

Wiadomo ze FZ6 to nowsza konstrukcja, troszke inny design... jednak pytanie brzmi:

Ktory model lepiej wybrac na pierwszy motocykl?

Pozdrawiam, POL

Napisano

Motocykl z salonu na I moto ?

To jak kupić małżonce która właśnie zrobiła prawo jazdy nowy samochód...

Napisano

> Witajcie, dzisiaj odwiedzając dwa salony Yamahy dostałem info ze wycofali z produkcji ten

> egzemplarz.

> Zastapil go FZ8 ze wzgledu na to iz Yamaha zdecydowala sie wyposrodkowac podzial mocy wsrod swoich

> modeli.

> Przymierzalem sie do FZ8 ale jakos zbytnio mi nie podchodzi.

> Jednak FZS 600 / FZ6 Fazer to jest to czego nadal szukam.

> W zwiazku z tym mam do Was pytanko, jak wyglada sytuacja z tymi modelami?

> Czy jest duza roznica w prowadzeniu i bezawaryjnosci pomiedzy FZ6 a FZS 600 ??

> Wiadomo ze FZ6 to nowsza konstrukcja, troszke inny design... jednak pytanie brzmi:

> Ktory model lepiej wybrac na pierwszy motocykl?

> Pozdrawiam, POL

O tym było już głośno na portalach motocyklowych. XJ600 nowa to nic innego jak Fazer 600:) Poprostu inaczej się nazywa:) A jak podoba Ci się tylko ostatni fazer 600 to szukaj po salonach bo na pewno gdzieś jeszcze mają modele ze starego rocznika i tańsze będą.

Napisano
  • Autor

> O tym było już głośno na portalach motocyklowych. XJ600 nowa to nic innego jak Fazer 600:) Poprostu

> inaczej się nazywa:) A jak podoba Ci się tylko ostatni fazer 600 to szukaj po salonach bo na

> pewno gdzieś jeszcze mają modele ze starego rocznika i tańsze będą.

przymierzalem sie do Xj600 rowniez, ale jakos mi nie podchodzi...

Dzisiaj siedzialem na prywatnym FZ6 w wersji N i bardziej przypadl mi do gustu, jednak brak owiewki robi roznice... wink.gif

Natomiast tak na powaznie zastanawiam sie nad FZS 600 (rocznik 2004-2005, czyli juz po "lifcie")

Napisano

> O tym było już głośno na portalach motocyklowych. XJ600 nowa to nic innego jak Fazer 600:) Poprostu

> inaczej się nazywa:) A jak podoba Ci się tylko ostatni fazer 600 to szukaj po salonach bo na

> pewno gdzieś jeszcze mają modele ze starego rocznika i tańsze będą.

niezbyt wiem co XJ6 o mocy <80 HP ma wspolnego z FZ6 o mocy 98 HP

Napisano

> Motocykl z salonu na I moto ?

> To jak kupić małżonce która właśnie zrobiła prawo jazdy nowy samochód...

Dużo się mówi ale to kwestia dyskusyjna. Znajdź starszy rocznik w dobrym stanie, nawet nowszy w stanie bardzo dobrym... to podeszwy zniszczysz. Wszystko też zależy od nastawienia i portfela, ja wychodzę z założenia, że jak nie dołożę teraz to dołożę później. Jak mam się bawić w remonty to wolę mieć coś świeższego i nie zastanawiać się czy da radę w dłuższej trasie.

Napisano
  • Autor

> Dużo się mówi ale to kwestia dyskusyjna. Znajdź starszy rocznik w dobrym stanie, nawet nowszy w

> stanie bardzo dobrym... to podeszwy zniszczysz. Wszystko też zależy od nastawienia i portfela,

> ja wychodzę z założenia, że jak nie dołożę teraz to dołożę później. Jak mam się bawić w

> remonty to wolę mieć coś świeższego i nie zastanawiać się czy da radę w dłuższej trasie.

Ogólnie rozważam zakup FZS600 bardzo powaznie, ale gdyby np. FZ6 byl lepszy na pierwszy motocykl (latwiejszy w prowadzeniu, lzejszy, bardziej niezawodny itp) to powaznie zastanowie sie nad nim.

Ale to zalezy od Waszych opinii, poniewaz sam nie znam sie na tym i na chwile obecna nie mam nikogo kto moglby mi doradzic w tym temacie...

Napisano

> Ogólnie rozważam zakup FZS600 bardzo powaznie, ale gdyby np. FZ6 byl lepszy na pierwszy motocykl

> (latwiejszy w prowadzeniu, lzejszy, bardziej niezawodny itp) to powaznie zastanowie sie nad

> nim.

> Ale to zalezy od Waszych opinii, poniewaz sam nie znam sie na tym i na chwile obecna nie mam nikogo

> kto moglby mi doradzic w tym temacie...

IMO 98 HP sie nie nadaje na pierwsze moto

Napisano
  • Autor

> IMO 98 HP sie nie nadaje na pierwsze moto

czyli 600ccm na 1 raz to za duzo?

szukac 250ccm ?

Napisano

> czyli 600ccm na 1 raz to za duzo?

> szukac 250ccm ?

500 ... jak sie nawet wylozysz to duzo mniej do tego dolozysz jakis GS500, ER5, CB500 albo CBF500

osobiscie polecam ten ostatni

Napisano
  • Autor

> 500 ... jak sie nawet wylozysz to duzo mniej do tego dolozysz jakis GS500, ER5, CB500 albo CBF500

> osobiscie polecam ten ostatni

hmm sklaniam sie jeszcze ku XJ600 wink.gif

Napisano
  • Autor

> moze byc

> poczytaj

dzięki, bardzo cenny artykul 20.GIF

Napisano

> moze byc

> poczytaj

brakuje mi tutaj jeszcze jednego wozidła dobrego w prowadzeniu, a mianowicie Honda Dominator SR 650

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.