Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jazda przez dzikie kraje...

Featured Replies

Napisano

Mam propozycję pracy. Sęk w tym, że robią kółka do Włoch przez Czechy, Słowację, Węgry i Słowenię. Jeździł ktoś tamtędy? Nie zabiją mnie tam jakieś czarne ludy czy uj wie co? Mają tam drogi czy dukty leśne confused.gif ? Pytam bo nigdzie tam, oprócz Czech, nie byłem a w TV czy innych mediach raczej się o tych państwach nie mówi więc szczerze nie mam zielonego pojęcia jak u nich z rozwojem smile.gif Bardzo proszę o szybkie opinie bo odpowiedzieć muszę do jutra.

Pzdr

Napisano

> Mam propozycję pracy. Sęk w tym, że robią kółka do Włoch przez Czechy, Słowację, Węgry i Słowenię.

Słowacja i Słowenia - super, autostrady od granicy do granicy. Na Słowenii jedyny problem to mało miejsca na parkingach. Gorzej jest z Węgrami, jedzie się drogą 86, dziurawą jednopasmówką z przejazdami kolejowymi. W zabudowanym często 30kmh i suszarka no.gif Węgry winietę maja do godziny 00:00 więc trzeba tak ustawić sobie jazdę aby przejść do granicy na strzała (200 kilometrów-około 3,5 godziny).

Napisano
  • Autor

> Słowacja i Słowenia - super, autostrady od granicy do granicy. Na Słowenii jedyny problem to mało

> miejsca na parkingach. Gorzej jest z Węgrami, jedzie się drogą 86, dziurawą jednopasmówką z

> przejazdami kolejowymi. W zabudowanym często 30kmh i suszarka Węgry winietę maja do godziny

> 00:00 więc trzeba tak ustawić sobie jazdę aby przejść do granicy na strzała (200

> kilometrów-około 3,5 godziny).

A powiedz jak z ludźmi? Bo w Hiszpanii też drogi super ale strach oko przymknąć tuk.gif

Napisano

> Mam propozycję pracy. Sęk w tym, że robią kółka do Włoch przez Czechy, Słowację, Węgry i Słowenię.

> Jeździł ktoś tamtędy? Nie zabiją mnie tam jakieś czarne ludy czy uj wie co? Mają tam drogi czy

> dukty leśne ? Pytam bo nigdzie tam, oprócz Czech, nie byłem a w TV czy innych mediach raczej

> się o tych państwach nie mówi więc szczerze nie mam zielonego pojęcia jak u nich z rozwojem

> Bardzo proszę o szybkie opinie bo odpowiedzieć muszę do jutra.

> Pzdr

Wegry ... jak jest 50 to jedziesz Tyle co wioska jakis Pan policial.gif wysakuje z laserem. Drogi na Czechach i Słowacji ok. Przelotowe to autostraty kupujesz winiete . Na Słowenii nie wiem nie jeździłem.

Napisano
  • Autor

> Wegry ... jak jest 50 to jedziesz Tyle co wioska jakis Pan wysakuje z laserem. Drogi na Czechach

> i Słowacji ok. Przelotowe to autostraty kupujesz winiete . Na Słowenii nie wiem nie jeździłem.

Czyli generalnie nie ma się czego obawiać?

Napisano

> Czyli generalnie nie ma się czego obawiać?

Jutro jade na Czechy i nigdy nic złego sie mi na tej rasie nie stało (parking)

Czechy i Słowacja to czesto spotkasz kogos na CB na Wegrzech juz gorzej

Napisano
  • Autor

> Jutro jade na Czechy i nigdy nic złego sie mi na tej rasie nie stało (parking)

> Czechy i Słowacja to czesto spotkasz kogos na CB na Wegrzech juz gorzej

W Czechach byłem więc tego się akurat nie obawiam. Słowacja blisko więc też jestem dobrej myśli. Bardziej boję się Węgier i Słowacji ;p

Napisano
  • Autor

> Wegry ... jak jest 50 to jedziesz Tyle co wioska jakis Pan wysakuje z laserem. Drogi na Czechach

> i Słowacji ok. Przelotowe to autostraty kupujesz winiete . Na Słowenii nie wiem nie jeździłem.

A właśnie jak to jest z opłatami? Bo oni mają na szybach jakieś przylepce. Korzystałem z takich rzeczy w Austrii, Włoszech, Francji i Hiszpanii. Ta sama zasada?

Napisano

ja jeżdze busem to Ci nie powiem jak na Tirach jest ale na CB mowili ze są jakeis Boxy i to sie doładowuje (to co na szybach maja)

Napisano

> Mam propozycję pracy.

jeżdżę busem , ale mam kontakt z tirowcami co dla nas wożą maszyny

Węgry Rumunia, Słowacja i Czechy - jedynie Rumunia budzi strach wśród "dużych" - reszta to jak w kraju wink.gif

co do jazdy busem nie mam żadnych oporów jeśli chodzi o te kraje - nie lubię Węgrów, ale to ze względu na mentalność i język frown.gif

Napisano

> jeżdżę busem , ale mam kontakt z tirowcami co dla nas wożą maszyny

> Węgry Rumunia, Słowacja i Czechy - jedynie Rumunia budzi strach wśród "dużych" - reszta to jak w

> kraju

> co do jazdy busem nie mam żadnych oporów jeśli chodzi o te kraje - nie lubię Węgrów, ale to ze

> względu na mentalność i język

o właśnie do jutra jestem w Baia Mare grinser006.gif

Napisano

> A powiedz jak z ludźmi? Bo w Hiszpanii też drogi super ale strach oko przymknąć

Na Słowenii cisza i spokój, dużo policji i można spać spokojnie. Na Węgrzech spałem tylko raz zlosnik.gif i nic mi nie było. Jednak darmowe parkingi przy drodze nie wzbudzają zaufania, płatne ok. Na Słowacji kręci się dużo cyganów, sprzedających zegarki i nokie n95, ale też bez przygód ok.gif

Napisano

> jeśli chodzi o te kraje - nie lubię Węgrów, ale to ze

> względu na mentalność i język

przypomnial mi sie jedyny jak narazie wypad tam i wlasnie tylko to zle wspominam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.