Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Spot Lubelski - 22-24 VIII Final Info...

Featured Replies

Napisano

Po mniejszych lub większych kłopotach, już za 11 dniu odbędzie się mini-zlocik lubelski.

Info

Zlocik odbędzie się w ośrodku "Lubzel" w miejscowości Krasne Krzywe, nad jeziorem Łukcze, niedaleko Łęcznej koło Lublina. Z Warszawy ok 220 km.

Mapka dojazdowa:

http://members.chello.pl/t.marcinkowski/lecznajpgaa.jpg

Wyjeżdżając z Łęcznej jedziemy drogą 820 kilkanaście kilometrów i w lewo zjeżdżamy z szosy w lokalną asfaltówkę - o ile dobrze sobie wspomnę - przy zdewastowanym przystanku PKS, i gdzie drogowskaz wskazuje "Ostrów Lubelski 18". I za paręset metrów po lewej stronie - ośrodek LUBZEL. Najpierw mijamy LUBZEL Ośrodek nr II - to nie ten, jedziemy jeszcze 100 m i po lewej mamy Wjazd do LUBZEL ośrodek nr I

Konkretne daty i godziny umawiania się na ewentualne spotkania też proponuję tu wpisywać...

Będziemy zamieszkiwać w domkach. Wyposażenie:

- w domku są 2 pokoje , kuchnia (kuchenka, lodówka, zlew, gary, talerze, sztućce) , łazienka z WC (prysznic , ciepła woda)

- ośrodek ogrodzony i na noc zamykany , parking , z domku widać jeziorko

Jeśli jeszcze jakieś info, to niech Foxtrot je w pisuje w tym wątku...

Do zobaczenia. 20.GIF

Napisano

jak w temacie - próbuję się z nim skontaktować od tygodnia przez priv ... - bezskutecznie ...

bardzo proszę dobrych ludków o podanie jego numeru telefonu - sprawa bardzo pilna - związana ze spotem ...

z góry thx

Napisano

> Konkretne daty i godziny umawiania się na ewentualne spotkania też proponuję tu wpisywać...

Wasz Kaowiec będzie dostępny na kąciku do 14.08 i z doskoku 18.08 - potem zasłużenie (? wink.gif ) odpoczywa - w tym od net'u ...

Zatem ... - wszelkie pytania i sprawy proszę wnosić max do czwartku !!! - potem będę unavailable ... wink.gif

pzdr

Marek

Napisano

> Zatem ... - wszelkie pytania i sprawy proszę wnosić max

> do czwartku !!! - potem będę unavailable ...

jak dla kogo Mareczek.... devil.gifcfaniak.gif20.GIF

Napisano

Dla zainteresowanych podam, że temperatura wody w jeziorze Łukcze wynosi 22 stopnie (dzisiaj) wink.gif

Napisano

> Dla zainteresowanych podam, że temperatura wody w

> jeziorze Łukcze wynosi 22 stopnie (dzisiaj)

już nie moge sie doczekać tego raju na ziemi smile.gifok.gif

Napisano

Na obwodnicy kieleckiej właśnie trwa remont odcinku i jest częściowo zamknięta.

macie więc dwa wyjścia - albo jechać obwodnicą do skrzyżowania z trasą łódzką, a dalej oficjalnym objazdem razem z całym motłochem, albo zdać się na radę wujka vecka :

- na ślimaku za Chęcinami odbijamy w prawo do Kielc

- jedziemy cały czas prosto i wjeżdżamy do Kielc

- jedziemy dalej prosto (mijamy Nissana, Opla) i dalej prosto

- pierwsze światła (Lidl), drugie światła (baza MZK) jedziemy cały czas prosto aż do samego końca (po drodze miniemy po lewej salon Fiata SOLO) aż dojedziemy do skrżyżowania w ksztacie litery "T"

- skręcamy w lewo i od razu ustawiamy sie na prawym pasie

- na światłach skręcamy w prawo

- jedziemy prosto - mijamy pierwsze światła (sąd okręgowy - poznacie odrazu smile.gif), drugie światła na przejściu dla pieszych przy bazarach i tu uwaga zależnie od opcji podróżowania ustawiamy się na odpowiednim pasie

-opcja jeden - jazda przez Puławy - ustawiamy sie na lewym pasie i zaraz za przejściem są kolejne światła na rondzie na którym skręcamy w lewo i grzejmy cały czas prosto, miamy jedne światła (za nim Statoil), drugie, trzecie (między Peugeotem a Renaultem) i ustawiamy się na prawym pasie, na trzecich światłach (przy Shelu) też jedziemy prosto, za duuużym hotelem "Exbud" jedziemy tak jak leci główna, czyli lekko w prawo pod górkę i dalej grzejemy caluśki czas prosto (po drodze miniemy Lidera, Toyotę, drugi salon Fiata SOLO).

- opcja dwa - na Lublin przez Opatów i Annopol - zaraz za przejściem przy bazarach ustawiamy się na prawym pasie i na rondzie (gdzie puławska opcja skręca w lewo) grzejemy prosto i dalej tak jak leci droga skręcamy w lewo i jedziemy prosto, mijamy pierwsze światła przy "pięknym" bydynku bodajże "Biurexu" (czy jakoś tak - w każdym bądź razie napewno się go zauważy) na następnych światłach (obok zdaje się sprzedają kosiarki) skręcamy w prawo i jesteśmy na wylocie na Lublin.

Pozdrawiam i życzę miłej drogi.

PS. Dla tych co maja plan Kielc objaśniam ulicami. Wjeżdżamy ul. Krakowską, na skrzyżowaniu a'la "T" skręcamy w lewo w Jana Pawła II, następnie w prawo w Seminaryjską, i dalej opcja I : w lewo w Źódłową, dalej prosto Żródłowa-Manifestu Lipcowego-Radomska; opcja II : z Seminaryjskiej prosto w Bochaterów Warszawy, nstępnie ul. łukiem przechodzi w ul. szczecińską (dawniej Picka) i na światłach skręcamy w prawo w Sandomierską.

Pozdrawiam

Napisano

Vecku, wielkie dzięki za tego "manuala" 20.GIF

Zapewne skorzystamy przy okazji zwiedzając piękne miasto Kielce cool.gifok.gif

Napisano

> Dla zainteresowanych podam, że temperatura wody w jeziorze Łukcze

> wynosi 22 stopnie (dzisiaj)

a da się kompać ?? - nie kwitnie ??

Napisano

Nie kwitnie (tu hyba jeszcze nie doszło). A temperatura powietrza wczoraj 26 stopni.

Napisano

> Nie kwitnie (tu hyba jeszcze nie doszło). A temperatura powietrza

> wczoraj 26 stopni.

a skąd kolega ma takie świeże dane ? wink.gifbrawo.gif

Napisano

Bo ja tam wczoraj byłem miód i wino piłem.

Napisano

> Bo ja tam wczoraj byłem miód i wino piłem.

sam czy z kimś z kącika ? - jeżeli wolno spytać wink.gif

dużo ludzióf ... wink.gif

szkoda ... - myślałek , ze tam siedzisz i spotkamy się na naszym spocie ... wink.gif20.GIF

a może wpadniesz w łikend ? ok.gifcool.gif

Napisano

Ludzióf było niedużo - w porównaniu do Włodawy-Okuninki. Oddychałem przez tydzień w okolicach Parczewa, a to rzut beretem (siakieś40km), ale niestety od dzisiaj muusiałem wrócić do kieratu(stolicy).

Napisano

> Ludzióf było niedużo - w porównaniu do Włodawy-Okuninki.

> Oddychałem przez tydzień w okolicach Parczewa, a to rzut

> beretem (siakieś40km), ale niestety od dzisiaj muusiałem

> wrócić do kieratu(stolicy).

to ... - miłej pracy ... wink.gifwaytogo.gif

i jeszcze raz thx za info !! cool.gif

Napisano

A tak zapytam o ktorej godzinie koledzy planuja sie tam zjawic w piatek??? Bo ja do 16tej pracuje frown.gif

Napisano

> A tak zapytam o ktorej godzinie koledzy planuja sie tam zjawic w piatek???

> Bo ja do 16tej pracuje

Ja na pewno będę wcześniej... O tej porze planuję już być na miejscu... 20.GIF

Napisano

> Ja na pewno będę wcześniej... O tej porze planuję już być na

> miejscu...

Sie ma

A jak sadzisz? O ktorej inni beda? Bo w razie co, to moge zamnknac sklep wczesniej, tylko tak mniej wiecej w przyblizeniu podaj o ktorej godz. zaczna sie nasze ludki zjezdzac???

pozdro

Napisano

Cobysmy z zona nie byli ostatni, bo ja tam nikogo nie znam oslabiony.gif

Napisano

A my z Kylerkiem już jutro pędzimy i robimy sobie dłuższe leniuchowanie zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Pozdro

Napisano

> Cobysmy z zona nie byli ostatni, bo ja tam nikogo nie znam

A numer telefonu do kogoś z nas masz? Dryndnij, jak będziesz dojeżdzał, to zrobimy ci komitet powitalny... grinser006.gif

Napisano

> A numer telefonu do kogoś z nas masz? Dryndnij, jak będziesz

> dojeżdzał, to zrobimy ci komitet powitalny...

Nie bede dryndal i tak uslyszycie z daleka, bo bede jechal pod eskorta policji na sygnale busted.gifbusted.gifbusted.gif

Napisano

Jo planuję wyjazd gdziesik ok. 15:00, ale wszystko zależy od tego kiedy dziecko się obudzi.

Jechać będę przez Annopol-Lublin.

Napisano

I jak panie i panowie, bryki umyte? Paliwko zatankowane? Browar juz w bagazniku?

Ja tylko jutro w pracy odkurze, psikne jakims kiepskim plakiem (mat oczywista) i ok. 15.30 wyruszam. Takze znajac nasze drogi przed polnoca powinienem byc na miejscu pub2.gif

Napisano

> I jak panie i panowie, bryki umyte? Paliwko zatankowane?

> Browar juz w bagazniku?

Też pytanie! Ja jeszcze zapodałem nowe hamule na przód - w trasie będę przycierać.

> Ja tylko jutro w pracy odkurze, psikne jakims kiepskim

> plakiem (mat oczywista) i ok. 15.30 wyruszam. Takze

> znajac nasze drogi przed polnoca powinienem byc na

> miejscu

E-tam nie jest tak źle. Ja z moją jazdą prawie kapieluszniczą zamierzam bryknąć w 4 godzinki (z postojem w Kraśniku na najsmaczniejsze lody gałkowe).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.