Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

tylne hampelki .... ???

Featured Replies

Napisano

Siemka

pojawił się problem z tylnymi hamulcami w pandzie (konstrukcja ta sama co w uno) powymieniałem co sie dało : tłoczki szczęki bębny pozostały tylko wajchy łączące wszystko poskładane do kupy i na ścieżce nadal cosik nie tak oslabiony.gif gdzie tkwi błąd ??

nowe wajchy już zamówione

Napisano

> Siemka

> pojawił się problem z tylnymi hamulcami w pandzie (konstrukcja ta sama co w uno) powymieniałem co

> sie dało : tłoczki szczęki bębny pozostały tylko wajchy łączące wszystko poskładane do kupy i

> na ścieżce nadal cosik nie tak gdzie tkwi błąd ??

> nowe wajchy już zamówione

co to znaczy cosik nie tak?? bo trudno coś powiedzieć nie znając dokładnie problemu.

Napisano

> Siemka

> pojawił się problem z tylnymi hamulcami w pandzie (konstrukcja ta sama co w uno) powymieniałem co

> sie dało : tłoczki szczęki bębny pozostały tylko wajchy łączące wszystko poskładane do kupy i

> na ścieżce nadal cosik nie tak gdzie tkwi błąd ??

> nowe wajchy już zamówione

Ale co nie tak, słabo hamuje nogą czy ręcznym czy obydwoma?

Jak nogą pewnie zapowietrzony lub korektor siły hamowania się spipcył, jak ręczny to coś nie tam z linkami, zapieczone coś gdzieś?

Jak oba to może coś źle złożyłeś hmm.gif albo szczęki CI się trafiły "dobre" hmm.gif

Napisano
  • Autor

> co to znaczy cosik nie tak?? bo trudno coś powiedzieć nie znając dokładnie problemu.

i jeden i drugi cienko wychodzi na ścieżce zdrowia diadnosta mówi ze za słabo tył ciągnie

czy jest opcja ze to wszystko musi się poukładać

Napisano

> i jeden i drugi cienko wychodzi na ścieżce zdrowia diadnosta mówi ze za słabo tył ciągnie

> czy jest opcja ze to wszystko musi się poukładać

niby tak, a samoregulatorów nie da się już podciągnąć? w niebieskim mi to kiedyś pomogło waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> niby tak, a samoregulatorów nie da się już podciągnąć? w niebieskim mi to kiedyś pomogło

nie da się jest na max confused.gif

kutwa juz mam dosc tego padła ostatnio 2 h odkrecałem foltr oleju rotfl.gif nie dość ze nie mozna było nałożyc klucza bo zawadza sruba z miski olejowej to do tego uszczelka z filtra sie tak stopła ze kaplica sciana.gif

Napisano

> i jeden i drugi cienko wychodzi na ścieżce zdrowia diadnosta mówi ze za słabo tył ciągnie

> czy jest opcja ze to wszystko musi się poukładać

No to wychodzi na to że rozpieraki są do wymiany. hmm.gif

Napisano

> nie da się jest na max

> kutwa juz mam dosc tego padła ostatnio 2 h odkrecałem foltr oleju nie dość ze nie mozna było

> nałożyc klucza bo zawadza sruba z miski olejowej to do tego uszczelka z filtra sie tak stopła

> ze kaplica

zlosnik.gif Ale jak se zrobisz sam to wiesz czym jeździsz, lepiej poświęcić nawet i cały dzień na dłubanie, a nie zaskoczy Cie w drodze że coś jest nie tak. old.gifpalacz.gif

Napisano

> Ale jak se zrobisz sam to wiesz czym jeździsz, lepiej poświęcić nawet i cały dzień na dłubanie, a

> nie zaskoczy Cie w drodze że coś jest nie tak.

+Zdobyte kolejne doświadczenie i satysfakcja że zrobiłeś coś sam i odłożona kasa na bro:P

Quote:

No to wychodzi na to że rozpieraki są do wymiany

możesz spróbować je jeszcze nadspawać, jeśli to to o czym myślę.

Napisano

> +Zdobyte kolejne doświadczenie i satysfakcja że zrobiłeś coś sam i odłożona kasa na bro:P

> Quote:

> No to wychodzi na to że rozpieraki są do wymiany

> możesz spróbować je jeszcze nadspawać, jeśli to to o czym myślę.

To, to. Nadspawać trzeba z zapasem aby potem ładnie to obrobić z dość dużą dokładnością aby znowu nie było problemu ż krzywo się składają i działa tylko np. jedna szczęka, albo tylko krawędzia albo co gorsza kieruję szczęki pod kątem na zewnątrz.

Napisano

> To, to. Nadspawać trzeba z zapasem aby potem ładnie to obrobić z dość dużą dokładnością aby znowu

> nie było problemu ż krzywo się składają i działa tylko np. jedna szczęka, albo tylko krawędzia

> albo co gorsza kieruję szczęki pod kątem na zewnątrz.

Dokładnie, troszkę więcej nadspawać a potem dokładnie przyszlifować. Mam tak w swoim i działa elegancko. 893goodvibes.gif

Napisano
  • Autor

rozpieraki wymienione , przy okazji linka z recznego zlosnik.gif efekt osiągnięto wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.