Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PROBLEM NAGLY

Featured Replies

Napisano

Witam. Problemik jest taki iz rano przy uruchomienie stilona wyskoczyl jakis dziwny blad. Zapala sie jakas kontrolka miedzy recznym a swiatlami mijania. czerwona cos w sensie jakiejs pompy czy cos innego, tak samo bylo podczas jazdy gdy wywalilo blad to auto odrazu gaslo i zauwazylem ze wywala tez ze mam wode w filtrze paliwa. co to moze byc czekam na jakies rady pozdr. mam jtd 1.15 km

Napisano

po pierwsze - kiedy wymieniałeś filtr paliwa, po drugie wodę zawsze można zlać z filtra, odkręcając czujnik ze spodu, po trzecie czujnik obecności wody w filtrze może być brudny lub uszkodzony, po czwarte gdzie tankujesz może chrzczą ropę rainy.gif

Napisano

> Witam. Problemik jest taki iz rano przy uruchomienie stilona wyskoczyl jakis dziwny blad. Zapala

> sie jakas kontrolka miedzy recznym a swiatlami mijania. czerwona cos w sensie jakiejs pompy

> czy cos innego, tak samo bylo podczas jazdy gdy wywalilo blad to auto odrazu gaslo i

> zauwazylem ze wywala tez ze mam wode w filtrze paliwa. co to moze byc czekam na jakies rady

> pozdr. mam jtd 1.15 km

ta kontrolka to check engine, przeczytaj komunikat, który się z nią pojawia na liczniku, albo podepnij auto do kompa.

Co do wody w filtrze dostałeś już odpowiedź

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.