Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astra G - podgrzewane lusterko

Featured Replies

Napisano

Jedno mi nie działa. Da radę to jakoś rozebrać i wymienić samą matę grzewczą czy trzeba całe lusterko wymienić ?

Napisano

Można wymienić szkło lusterka z grzałką. To optymalna opcja pod względem cenowym i komplikacyjnym. Pozdr.

Napisano
  • Autor

> Można wymienić szkło lusterka z grzałką. To optymalna opcja pod względem cenowym i komplikacyjnym.

> Pozdr.

rozumiem, że mówisz o czymś takim

??

Jak wyjąć szkło z obudowy ? jakoś pociągnąć trzeba w którąś stronę, podważyć czy jak ?

Czy takie wkłady to to samo co oryginał lewy asferyczny prawy płaski szkło chrom ?

Napisano

Szkło wyciąga się poprzez pociągnięcie do siebie - trzeba ustawić szkło tak, aby można było z jednej strony włożyć palce między szkło i obudowę i pociągnąć do siebie (chyba najwięcej miejsca robi się od zewnętrznej strony). jek kupisz nowe szkło, to obejrzyj tylną stronę, jak jest ono mocowane, wtedy będziesz wiedział, jak wyciągnąć stare szkło.

Czy jest to takie samo jak oryginał to ja ci nie powiem, ale ja swoje (prawe) kupiłem w hurtowni w podobnej cenie, też jakiś zamiennik, po założeniu nie stwierdziłem różnicy - po kilku latach szkło wygląda jak nowe - nic nie odpadło, nie zszarzało, nie zmatowiało, cały czas grzeje itp. Podczas zakupu porównywałem oba szkła pod katem dopasowania, nie było zastrzeżeń.

Pozdr.

Napisano
  • Autor

kupie sobie zatem bo w zimę się przyda ogrzewanie a niewielkie pieniądze w sumie ok.gif

Napisano

> Jedno mi nie działa. Da radę to jakoś rozebrać i wymienić samą matę grzewczą czy trzeba całe

> lusterko wymienić ?

Moze najpierw sprawdz, czy petla maty grzejnej ma ciaglosc (miernikiem). Jesli tak, sprawdz przewody i wtyczki przy wkladzie, ew, dalej w instalacji. Jesli mata jest uszkodzona, poszukaj uzywki oryginalu.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

> Moze najpierw sprawdz, czy petla maty grzejnej ma ciaglosc (miernikiem). Jesli tak, sprawdz

> przewody i wtyczki przy wkladzie, ew, dalej w instalacji. Jesli mata jest uszkodzona, poszukaj

> uzywki oryginalu.

> Pozdrawiam

mierniczek mam więc sprawdzić mogę ok.gif

czemu używka oryginał ??

Napisano

> mierniczek mam więc sprawdzić mogę

> czemu używka oryginał ??

Bo pasuje najlepiej i jest solidnie wykonana. Montowalem w swoim wozie elektryczne lusterka podgrzewane: jedno nie grzeje z powodu slabych stykow, nie mam czasu naprawic-a kupilem uzywane oryginaly w bardzo dobrej cenie. Z podrobkami tez mialem kontakt: badziewie...

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.