Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jak odbłyśnik...

Featured Replies

Napisano

... wyskoczył z dolnego zaczepu, to jedyną opcją jest ściąganie szkła?

Czy może istnieją siakieś psiejskie czarodziejskie patenty na ponowne włożenie kulki w dziurkę ? oink.gifzlosnik.gif

Pacjent: SC

Napisano

Mozesz poprobowac j jakims cienkim pretem czy cos ale raczej czeka cie zdejmowanie szkla. Mialem podobnie jak chcialem zamontowac sloneczko do lampy i nie obeszlo sie bez sciagania klosza niestety

Napisano
  • Autor

> czeka cie zdejmowanie szkla.

sciana.gif Trzeba było poczekać do jutra zamiast się brać za odpowiedzialną robotę w poniedziałek.

Napisano

> Trzeba było poczekać do jutra zamiast się brać za odpowiedzialną robotę w poniedziałek.

Ja tak samo chcialem bez sciagania szkla ale palcami ciekie dojscie, cienkim srubokretem tez nic. Jedynie opalarka i po paru min masz klosz w rece. Przy okazji mozesz go ladnie umyc itp zlosnik.gif same plusy zlosnik.gif

Napisano

tak tylko później trzeba dobrze skleić klosz, a tutaj już mogą być problemy

Napisano

> tak tylko później trzeba dobrze skleić klosz, a tutaj już mogą być problemy

Nikt nie moi ze bedzie latwo ale sa pewne specyfiki ktora pomoga go skleic dobrze zlosnik.gif poza tym mozna zawsze poprosic kogos o omoc zlosnik.gif

Napisano

choćbyś nie wiem jakiego specyfiku użył do sklejenia tego to i tak musisz dobrze go ścisnąć

Napisano

> choćbyś nie wiem jakiego specyfiku użył do sklejenia tego to i tak musisz dobrze go ścisnąć

To jest przeciez oczywiste zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

>. Przy okazji mozesz go ladnie umyc itp same

> plusy

Klosz i lampa nowe frown.gif

Napisano

może i tak ale czasami warto przypomnieć, lub kogoś uświadomić bo nie wszyscy o tym pamiętają

Napisano

> Klosz i lampa nowe

Hmm to jak nowe w sensie pare dni temu kupowane tak ?? to moze warto jechac do sklepu z paragonem i moze wymienia na inne

Napisano
  • Autor

> Hmm to jak nowe w sensie pare dni temu kupowane tak ?? to moze warto jechac do sklepu z paragonem i

> moze wymienia na inne

Kupione dzisiaj. Ale...

...udało się brawo.gif

Dobra, to teraz jak włożyć to pokrętło od regulacji wysokości, żeby znowu nie wyskoczyło dolne mocowanie odbłyśnika? Bo luzem są dostarczone.

O to mnie się rozchodzi:

284323454-57eb0486c2da4_0_b.jpg

post-31702-14352510220009_thumb.jpg

Napisano

> Kupione dzisiaj. Ale...

> ...udało się

> Dobra, to teraz jak włożyć to pokrętło od regulacji wysokości, żeby znowu nie wyskoczyło dolne

> mocowanie odbłyśnika? Bo luzem są dostarczone.

> O to mnie się rozchodzi:

otóż sekretem jest w tym samym momencie przytrzymanie odbłyśnika ręką zlosnik.gif nie wkładasz żarówki a bierzesz papierowy ręcznik na odbłyśnik w miejscu gdzie zakłada się żarówkę bo paluchami możesz po dotknieciu pobrudzić/zmatowić i mocno przyciągasz w stronę obudowy lampy w tym samym czasie wciskając pokrętło regulacji lampy zlosnik.gif skomplikowanie brzmi ale to proste i daje 100% efekt bo sam tak robiłem zlosnik.gif

Napisano

Dobrze że Ci się udało.

A mi się przypomniało jak ja miałem podobny problem i mi też wyskoczyły te zaczepy i się nie udawało długo bez rozbierania lampy. No to co ? Rozbieramy lampę... A że nie dysponowałem opalarką to musiałem jakoś inaczej sobie poradzić ... I wtedy pojawił się genialny pomysł -

... rozgrzewałem ją w piekarniku wink.gif Udało się na szczęście. Pomyślałem po prostu że i tak lampa nie nadaje się do użytku i zaryzykowałem. smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.