Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

naprawilem STOP

Featured Replies

Napisano

w naszym toledo zauwalezym ze nie zawsze zapalaja sie swiala STOP. powodem byl zasniedzialy styk we wlaczniku przy pedale. po oczyszczeniu i zakonserwoaniu wazelinea technicza wszystko wrocilo do normy. czas na prawy 10min

pozd!

Napisano

> w naszym toledo zauwalezym ze nie zawsze zapalaja sie swiala STOP. powodem byl zasniedzialy styk we

> wlaczniku przy pedale. po oczyszczeniu i zakonserwoaniu wazelinea technicza wszystko wrocilo

> do normy. czas na prawy 10min

> pozd!

Zazdaraszamy ok.gif

Napisano

Bez fotexów się nie liczy rotfl.gif

Napisano

przy okazji na desce o pali się jedną kontrolkę mniej ? ;-)

Napisano
  • Autor

> przy okazji na desce o pali się jedną kontrolkę mniej ? ;-)

problem w tym ze na desce nic sie nie palilo....

Napisano

> w naszym toledo zauwalezym ze nie zawsze zapalaja sie swiala STOP. powodem byl zasniedzialy styk we

> wlaczniku przy pedale. po oczyszczeniu i zakonserwoaniu wazelinea technicza wszystko wrocilo

> do normy. czas na prawy 10min

> pozd!

a mogles wymienic na nowy zlosnik.gif

ale

malo kto juz sie bawi w takie drobiazgi

brawo.gif za to, ze Ci sie chcialo

Napisano
  • Autor

> a mogles wymienic na nowy

> ale

> malo kto juz sie bawi w takie drobiazgi

> za to, ze Ci sie chcialo

moglem.... ale w sklepie mogli mi sprowadzic dopiero za 2 dni a auto bylo potrzebne na juz. obiecalem sobie ze jak bedzie w sklepie to wymienie na nowy, ale nie wiem czy mi sie bedzie chcialo smile.gif

z ciekawosci po co w wylaczniu sa 4 piny i 2 pary stykow jak do wtyczki dochodza tylko dwa przewody i wykozystywany jest jedna para stykow?

Napisano

> z ciekawosci po co w wylaczniu sa 4 piny i 2 pary stykow jak do wtyczki dochodza tylko dwa przewody

> i wykozystywany jest jedna para stykow?

Do monitorowania kondycji wyłącznika. Twoje auto widocznie z tego nie korzysta (dziwne...), ale inne modele (np. Fabia) i owszem. Po naciśnięciu pedału jedna para styków się zwiera, druga rozwiera. Obie są podłączone do wejść sterownika - jeśli na obu wejściach nie panują przeciwne stany to sterownik wie już, że wyłącznik jest "drętwy" i zapala lampkę na desce. ok.gif

Napisano

> Do monitorowania kondycji wyłącznika. Twoje auto widocznie z tego nie korzysta (dziwne...), ale

> inne modele (np. Fabia) i owszem. Po naciśnięciu pedału jedna para styków się zwiera, druga

> rozwiera. Obie są podłączone do wejść sterownika - jeśli na obu wejściach nie panują przeciwne

> stany to sterownik wie już, że wyłącznik jest "drętwy" i zapala lampkę na desce.

no właśnie.. stąd może brak zapalonej kontrolki hmm.gif

o ile pamiętam zapala się EPC (ale mogę się mylić)

Napisano
  • Autor

> Do monitorowania kondycji wyłącznika. Twoje auto widocznie z tego nie korzysta (dziwne...), ale

> inne modele (np. Fabia) i owszem. Po naciśnięciu pedału jedna para styków się zwiera, druga

> rozwiera. Obie są podłączone do wejść sterownika - jeśli na obu wejściach nie panują przeciwne

> stany to sterownik wie już, że wyłącznik jest "drętwy" i zapala lampkę na desce.

okazuje sie wersja 1.6 2001r. to wersja bida bez monitora.... blush.gif

Napisano

> o ile pamiętam zapala się EPC (ale mogę się mylić)

Nie mylisz się. ok.gif

Napisano

> o ile pamiętam zapala się EPC (ale mogę się mylić)

A w dieslu miga kontrolka świeć żarowych.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.