Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

odchylenie plus przesunięcie fotela - wsiadanie do tyłu

Featured Replies

Napisano

Witam Was. Ja z sąsiedniego kącika. Mianowicie potrzebuję informacji jak rozwiązany jest problem zawarty w temacie. Chodzi mi o punto 3D, bo z tego co wiem tam jest właśnie takie rozwiązanie.

Napisano

> Witam Was. Ja z sąsiedniego kącika. Mianowicie potrzebuję informacji jak rozwiązany jest problem

> zawarty w temacie. Chodzi mi o punto 3D, bo z tego co wiem tam jest właśnie takie rozwiązanie.

Gdy oparcie odchylasz to linka ciągnie za mechanizm zapadkowy w szynach. W miejscu gdzie był fotel przed przesunięciem zostaje taki plastik w szynie który ustala fotel po złożeniu do poprzedniego miejsca. Ciężko napisać zasadę działania trzeba zobaczyć najlepiej ok.gif

Napisano
zależy jeszcze w którym puncie, bo w mk1 siedzenie od strony kierowcy się tylko pochyla, pasażera pochyla i przesuwa, od mk2 oba sie przesuwały i pochylały.
Napisano

w moim sportingu oparcia obu foteli tylko się pochylają (fabryczne kubełkowe fotele), czy tak ma byc to nie wiem. pasazerowie wsiadający do tylu stosunkowo mocno narzekają wink.gif

Napisano

> w moim sportingu oparcia obu foteli tylko się pochylają (fabryczne kubełkowe fotele), czy tak ma

> byc to nie wiem.

powinny jechac do przodu.

u mnie fotel pasazera tez sie tak zachowuje, ze po pociagnieciu raczki, tylko sie pochyla, ale...

jak sie pociagnie reka na sile za oparcie, to wtedy sie przesunie. jakby uklad odblokowujacy dzialal na granicy zadzialania linki.

Napisano

> powinny jechac do przodu.

> u mnie fotel pasazera tez sie tak zachowuje, ze po pociagnieciu raczki, tylko sie pochyla, ale...

> jak sie pociagnie reka na sile za oparcie, to wtedy sie przesunie. jakby uklad odblokowujacy

> dzialal na granicy zadzialania linki.

u mnie też tak działał na początku, a teraz nie działa w ogóle bo coś strzeliło i się nie przesuwa wcale... tylko oparcie sie odchyla hmm.gif

a kierowcy też powinien przesuwać się po złożeniu oparcia?

Napisano

> u mnie też tak działał na początku, a teraz nie działa w ogóle bo coś strzeliło

ktos wrzucal obrazek z Epera z linka, ktora sie skopala w takim przypadku.

> a kierowcy też powinien przesuwać się po złożeniu oparcia?

tak mi podpowiada intuicja, skoro u mnie oba sie przesuwaja... ok.gif

Napisano
  • Autor

można prosić o jakieś fotki, albo jakiś filmik?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.