Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

rozpórka?

Featured Replies

Napisano

drodzy koledzy mam pytanie:

zamontowałem sobie rozpórke kielichów(własna produkcja koszt 0 bo w pracy wydłubałem).wszystko fajnie efekt jest,ale wiadomo apetyt rośnie w miare jedzenia i teraz...

są <a href="takie http://allegro.pl/rozporka-dolna-opel-astra-f-firmy-wiechers-spor-i1258298346.html" target="_blank">takiehttp://allegro.pl/rozporka-dolna-opel-astra-f-firmy-wiechers-spor-i1258298346.html</a> i czy takie coś podejdzie do mojej asi?

zrobił bym sobie może i takie cosik,tylko nie wiem gdzie to się montuje.

jeżeli by ktoś dysponował zdjęciami już na samochodzie to byłbym wdzięczny.ewentualnie zaznaczenie które punkty zawieszenia ma spinac

i jeszcze czytałem że są dwa rodzaje sanek długie i krótkie , a ja nie wiem jakie są u mnie 1.6 16v 1999r

a czy ktoś ma rozpórke z tyłu-chodzi mi o to czy warto zmieniło sie coś w prowadzeniu?

Napisano

nie ma sensu zakładać dolnej rozpórki przedniej gdyż taką rolę pełnią sanki. Generalnie mocowanie rozpórek (wszędzie indziej niż w sporcie) nie ma sensu, no może za wyjątkiem przedniej górnej. Nie ma się jednak co łudzić, sztywniej się zrobi w jednym miejscu a puści w innym, to wszystko tylko fizyka której nie da się oszukać.

Napisano
  • Autor

> nie ma sensu zakładać dolnej rozpórki przedniej gdyż taką rolę pełnią sanki.

pytam o opinie ludzi którzy ewentualnie takie posiadają.sam zamontowałem już chyba w trzecim swoim aucie górną rozpórke i uważam że naprawde warto.stosunek nakładu pracy(wszystkie made in home) do efektów bardzo zadowalający.ja wiem że będą głosy że gdyby była potrzebna to by fabryka dołożyła- tylko że fabryka nie myślała że robi samochód który bedzie jeżdził przez następnych 15 lat(czsto dłużej) i to po takich drogach jakich inżynierowie niemieccy nie mają nawet do testów zawieszenia hehe.gif

gdybym miał zapłacic ponad stówke za taką rozpórke ,to pewnie by jej nie było w asi.Różnica jest taka że koszta są znikome więc czemu by się nie pokusic.

po montażu górnej w hondzie accord 96r, poprawa była kolosalna.wpływ miało na to napewno to iż honda była ciężkim samochodem i te kilka lat zrobiło swoje.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.