Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[H] Komora silnika

Featured Replies

Napisano

Tak w weekend ogladalem osbie komore silnika w A H i zastanawiam się czy we wszystkich jest delikatnie wygieta (wyprofilowana) krawedz prawego blotnika w okolicy teleskopu podtrzymujacego maske? Kto spogladal ostatnio lub bedzie niedlugo to robil niech sie podzieli spostrzezeniami.

Pozdr

Paweł

Napisano

> Tak w weekend ogladalem osbie komore silnika w A H i zastanawiam się czy we wszystkich jest

> delikatnie wygieta (wyprofilowana) krawedz prawego blotnika w okolicy teleskopu

> podtrzymujacego maske? Kto spogladal ostatnio lub bedzie niedlugo to robil niech sie podzieli

> spostrzezeniami.

> Pozdr

> Paweł

Daj foto gdzie dokładnie i w jaki sposób. zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

no wlasnie nie mam furki pod reka zeby.GIF konkretnie to przy mocowaniu teleskopu unoszacego maske po prawej stronie smile.gifod samego dolnego mocowania teleskopu tak z 1 cm smile.gif

Pozdr

Paweł

Napisano

U mnie teleskop jest przy lewym błotniku.

Wydaje mi się, że po tej stronie był oryginalnie montowany.

Napisano

> U mnie teleskop jest przy lewym błotniku.

> Wydaje mi się, że po tej stronie był oryginalnie montowany.

hmm moze to zalezne od wersji ja mam z prawej i jak patrze po googlowych zdjeciach raczej widze z prawej.... zara obadam jak to na allegro wyglada wink.gif

Napisano
  • Autor

no to sie dyskusja zrobila zeby.GIF moze zaleznie od modelu silnika bylo albo jeszcze jakos inaczej smile.gif

Paweł

Napisano

> no to sie dyskusja zrobila moze zaleznie od modelu silnika bylo albo jeszcze jakos inaczej

> Paweł

No dobra, to uściślę.

Teleskop mam przy lewym błotniku, czyli jak stoję przed autem, przodem do komory silnika, to po prawej stronie smile.gif

Obok miejsca gdzie zamontowany jest amortyzator jest to wygięcie błotnika, o które pytałeś.

Napisano
  • Autor

smile.gif spoko wesolo jest smile.gif i wlasnie o to wygiecie mi chodzilo. znaczy fabryka zrobila smile.gif

Pozdrawiam i dzieki

Paweł

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.