Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowe Hondy

Featured Replies

Napisano

jakos sie Honda nie popisala ... przynajmniej moim zdaniem

Crosshunter - wariacja na temat VFR 800 lacznie z zawiasem z przodu, ktory dalej nie jest ud. Jak cena bedzie na poziomie VFR800 to IMO troche drogo bedzie

Honda_Crossrunner_bok.jpg

CBR600F - obudowany Hornet

Honda_CBR600F_czarne_malowanie.jpg

Napisano

Ten hornet w owiewkach zapowiada się całkiem ciekawie

Napisano

Hornet dość fajny:) Za to bardzo nie podoba mi się to co zrobili z CBR 125 i 250. Wszystko chcą upodobnić do nowej VFR która jest bardzo brzydka. Podobają mi się kształty starej dobrej CBR RR:) Te czasy kiedy kształty były jeszcze takie ostre. Później zaczęli zaokrąglać wszystkie hondy. Jestem wielkim fanem Hondy, ale to co teraz z nimi robią bardzo mi się nie podoba;/

Napisano
  • Autor

> Ten hornet w owiewkach zapowiada się całkiem ciekawie

kierownica clip on, dla mnie juz odpada, nie ta pozycja za sterami, a liczylem na horneta z polowiewka w stylu FZ8

Napisano

odnosnie tychg obu crossów...mialbyc to niby turystyczne enduro, a moim zdaniem zostały jedynie turystyczne, zdolnosci terenowe moim zdaniem takie same jak np R1... no.gif

Napisano
  • Autor

> odnosnie tychg obu crossów...mialbyc to niby turystyczne enduro, a moim zdaniem zostały jedynie

> turystyczne, zdolnosci terenowe moim zdaniem takie same jak np R1...

ale moga to byc wygodne turystyczne maszyny ... popatrzymy jak sie pokaza w salonach

Napisano

> ale moga to byc wygodne turystyczne maszyny ... popatrzymy jak sie pokaza w salonach

tu możesz miec racje, ale jakos honda zapomniala jakie maszyny robila jeszcze niedawno wink.gif, teraz Tiger wypuścił fajna 800 eunduro, ale niestety cena podobna do bmw f800gs. Świat sie zmienia i moto zamiast enduro robia sie takimi suvami lub bardziej crossoverami zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> tu możesz miec racje, ale jakos honda zapomniala jakie maszyny robila jeszcze niedawno , teraz

> Tiger wypuścił fajna 800 eunduro, ale niestety cena podobna do bmw f800gs. Świat sie zmienia i

> moto zamiast enduro robia sie takimi suvami lub bardziej crossoverami

nie Tiger tylko Triumph i zobaczymy jak to sie bedzie sprzedawalo. IMO Honda zrobila ruch budzetowy budujac cos na bazie sprzedajacych sie juz modeli bo to nie sa zadne nowosci techniczne

Napisano

> nie Tiger tylko Triumph

sie mi nazwy pomieszały zlosnik.gifpalacz.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.