Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[KZAK] Wymiana zawieszenia

Featured Replies

Napisano

W związku z koniecznością wymiany tylnych sprężyn w moim Golfie 3 zacząłem się zastanawiać nad wymianą całej zawiechy.

Zakup tylnych sprężyn Kayaba - 180 zł

Zakup kompletu sprężyn Eibach lub Weitec za 500-550 zł

Amorki na razie są ok.gif ale ile jescze wytrzymają hmm.gif

W przypadku ich wymiany znowu koszty robocizny, zbieżności... więc może od razu komplet sciana.gif np. za 650 komplet amorki i sprężyny od MTS Technik lub za 900 zł gwint od MTS Technik - 2 lata gwarancji panic.gif

Co warta jest ta firma? Czy te 2 lata to nie na wyrost? Ktoś z Was na tym jeździ dłuższy czas?

Samochód służy do użytku codziennego a jednocześnie ma dawać tą minimalną przyjemność z jazdy, bo w tej chwili to mam wrażenia, że się wywrócę na zakrętach angryfire.gif

Napisano

> W związku z koniecznością wymiany tylnych sprężyn w moim Golfie 3 zacząłem się zastanawiać nad

> wymianą całej zawiechy.

> Zakup tylnych sprężyn Kayaba - 180 zł

> Zakup kompletu sprężyn Eibach lub Weitec za 500-550 zł

Jak masz za 500 zł markowe to myślę, żę cena ok. Do tego jeszcze nowe amortyzatory, jakiejś renomowanej marki i będzie git. Jak chcesz trochę zaoszczędzić to może poszukaj używanych markowych sprężyn lub nowe oryginalne, zwykłe. To będzie najlepsze rozwiązanie do codziennego użytkowania. Pamiętaj, że autem obniżonym trzeba więcej kombinować na drodze (dziury, krawężniki, wysokie koleiny)

Wymiana sprężyn i amorów to nie jest trudna sprawa, jest to do zrobienia samemu.

Ma mts, ta-technixy ludzie narzekają raczej. O ile powiedzmy same sprężyny jakoś działają (bo co mają nie działać zlosnik.gif ) to amorki raczej szybko robią 30.GIF

Miałem w uno ta-technixy. Źle mi się nie jeździło ale to raczej ping-pong był.

Napisano

ja wybrałbym sprezyny eibach (nowki lub używki), słyszałem ze sa dobre, auto z nimi wcale tak nie trzesie.. a amorki to juz zalezy kiedy byly wymieniane, ja 10k km temu to szkoda ich ruszac.. ale jak 50k km to juz bym sie powaznie zastanowil...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.