Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lampy typu daylight astra H - ma ktoś?

Featured Replies

Napisano

Witam

Tak przeglądałem youtube i znalazłem coś takiego:

Czy ktoś z was ma coś takiego u siebie? Ciekaw jestem jakości wykonania i jak to wygląda w rzeczywistości? Widziałem cos takiego na alle... . Czy takie światła zo jazdy dziennej typu led posiadają wymagana homologacje? I czy nie ma problemu z policial.gif Na filmiku wygląda to bardzo fajne tylko zastanawia mnie czy diody led wytrzymają ciepło emitowane przez żarówkę mijania bo jak wiadomo diody są wrażliwe na ciepło. Kiedyś zastosowałem diody jako postojówki ale tylko tydzień wytrzymywały.

Napisano

> jak wiadomo diody są wrażliwe na ciepło. Kiedyś zastosowałem diody jako postojówki ale tylko

> tydzień wytrzymywały.

Nigdy nie spotkałem się ze stwierdzeniem, że diody są wrażliwe na ciepło. Miałem diodowe postoje w AG, wytrzymały 2 lata i jak sprzedawałem auto to działały. Teraz w Corsie również mijają dwa lata i nic się z nimi nie dzieje hmm.gif

A co do lamp Dayline to gdyby nazywały się Daylight to pewnie miałby również homologację RL na diody a z tego co wiem, to żadne lampy tego typu takiej homologacji nie mają, więc pasek diód możesz wykorzystać tylko jako postojowe.

Aby się upewnić napisz do sprzedawcy z allegro z zapytaniem czy lampy mają homologację RL na diody. Jeśli napisze, że mają tylko homologację E... to wiesz co to znaczy.

Poza tym, z opinii użytkowników aut innych marek wynika, iż jedynym godnym polecenia producentem lamp tuningowych (zamienników) jest firma FK Automotive. Pozostali tj. Dectane, Sonar, Junyan to słaba jakość wykonania i oświetlenia - szczególnie świateł mijania.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.