Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pug 307 1,4HDI '03

Featured Replies

Napisano

Czegos sie nalezy obawiac w tym aucie? ma teoretyczynie 153kkm, niestety jest po bombie w przod - widac ze bylo robione ale i tak sie pewnie gdzies zaraz obieje gdzies pod marketem....

do zrobienia rozrzad... jakie koszta?

Wydaje mi sie to lepszym pomyslem niz rok czy 2 mlodsza Panda?

Napisano

> Czegos sie nalezy obawiac w tym aucie? ma teoretyczynie 153kkm, niestety jest po bombie w przod -

> widac ze bylo robione ale i tak sie pewnie gdzies zaraz obieje gdzies pod marketem....

pytanie jak to było naprawione i czy bardzo ucierpiała elektronika, w 307 jest trochę nie dopracowana sieć a jeszcze jak ktoś zacznie tam grzebać bez pojęcia to może być problem

> do zrobienia rozrzad... jakie koszta?

w aso z tego co pamiętam zmieścisz się w 1000zł chyba że będzie jakaś promocja a te są często , na zamiennikach pewnie z połowę.

Napisano

> Czegos sie nalezy obawiac w tym aucie? ma teoretyczynie 153kkm, niestety jest po bombie w przod -

> widac ze bylo robione ale i tak sie pewnie gdzies zaraz obieje gdzies pod marketem....

> do zrobienia rozrzad... jakie koszta?

> Wydaje mi sie to lepszym pomyslem niz rok czy 2 mlodsza Panda?

panda bedzie pewnie gorsza w trasie, ale 100% lepsza w mieście, i łatwiej trafisz zadbany egzemplarz. o ile o pandzie wypowiadają się wszyscy bardzo dobrze jeśli chodzi o mechanike o tyle z pługami już tak nie jest. Dodam tylko ze wymiana rozrządu w pandzie kosztowała mnie 70zł, nalatane miała 240tyś i smigała jak głupia, kupił ją nawet kolega z ak.

Napisano
  • Autor

> pytanie jak to było naprawione i czy bardzo ucierpiała elektronika, w 307 jest trochę nie

> dopracowana sieć a jeszcze jak ktoś zacznie tam grzebać bez pojęcia to może być problem

jak ogladalem to nie swiecil sie tylko prawy przedni kierunkowskaz, ale jak bylo robione to ponad 2 lata temu i nic sie nie wyglada na to aby cos bylo nie tak...

mozna puga sprawdzic czy przebieg ma ok?

> w aso z tego co pamiętam zmieścisz się w 1000zł chyba że będzie jakaś promocja a te są często , na

> zamiennikach pewnie z połowę.

podobno same czesci 450zl...

Napisano

Rodzice mieli takiego:) ten sam silnik i rok. Auto idealne:) Przy przebiegu ok 120tys było słychać przegub poza tym 3 lata całkowicie bezproblemowej jazdy.

Napisano
  • Autor

> Rodzice mieli takiego:) ten sam silnik i rok. Auto idealne:) Przy przebiegu ok 120tys było słychać

> przegub poza tym 3 lata całkowicie bezproblemowej jazdy.

ale 3 lata od nowosci... chyba trzeba by miec wyjatkowego pecha zeby do teg oprzebiegu auto sie psulo... ale co bedzie z nim po 150kkm ?

Napisano

> ale 3 lata od nowosci... chyba trzeba by miec wyjatkowego pecha zeby do teg oprzebiegu auto sie

> psulo... ale co bedzie z nim po 150kkm ?

źle napisałem:) 3 lata jeździli ale nie od nowosci:) kupiony byl w 2006r. Szukałem dla siebie auta i najchętniej kupił bym takiego 307, ale nie mieszczą się jeszcze w moim przedziale cenowym:)

Napisano
  • Autor

> źle napisałem:) 3 lata jeździli ale nie od nowosci:) kupiony byl w 2006r. Szukałem dla siebie auta

> i najchętniej kupił bym takiego 307, ale nie mieszczą się jeszcze w moim przedziale cenowym:)

od 10kzl sa... zlosnik.gif

Napisano

Gdzieś ty takiego znalazł? Ten rok i ten silnik? Nie szukałem nie bitego, ale chciałem żeby chociaż przypominał 307:D

Napisano

W Dojczlandii odpalałem kilka 1.4HDI,szukaliśmy czegoś mniejszego,przebiegi licznikowe 160kkm-170kkm-głównie 206,206 SW i powiem Ci,że w wiekszości przypadków,turbinki już były do regeneracji-niebieski dym.Jeden odpalił ale dokręcał się do 3tys po czy zgasł i wrócił siła rozpędu.

W 307 ten silnik bedzię mułowaty no.gif

Napisano

Właśnie nie jest mułowaty. Jak na taki mały śmieszny silniczek to niewiarygodnie sprawnie się to auto zbiera i dosłownie potrafi powciskać w siedzenie. Nie wiem jak to zrobili ale gdybym nie wiedział ze tam siedzi 1.4hdi to bym nie zgadł.

Polecam jak najbardziej, autko rewelacja, wyprzedza swoją klasę.

Napisano

Rodzice mieli ego 307 (75km on chyba ma) a ja miałem wtedy 306 1.6 w benzynie 90KM. 307 brał mojego jak chciał i pod każdym względem. Mimo to że mój 306 był mniejszy, lżejszy i mocniejszy. Poza świetnym silnikiem całe auto jest fajnie wykonane, komfortowe i bardzo fajne:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.