Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nie dziala pompa paliwowa po wstrząsie

Featured Replies

Napisano

Wpadłem w niezłą dziurę. Pogięło felgę nieco, powietrze uciekło i auto zgasło. Przestała działać pompa. Teraz sobie myślicie "wyłącznik bezwładnościowy (wypadkowy) wyskoczył i trzeba wcisnąć". Otóż zdziwię coponiektórych bo powyższy jest wciśnięty na 100% (wyprowadziłęm go sobie w inne, bardziej dostępne miejsce).

Czo jeszcze jest po drodze do pompy? Bezpiecznik? Przekaźnik? Gdzie tego szukać?

pozdro

Napisano

> Wpadłem w niezłą dziurę. Pogięło felgę nieco, powietrze uciekło i auto zgasło. Przestała działać

> pompa. Teraz sobie myślicie "wyłącznik bezwładnościowy (wypadkowy) wyskoczył i trzeba

> wcisnąć". Otóż zdziwię coponiektórych bo powyższy jest wciśnięty na 100% (wyprowadziłęm go

> sobie w inne, bardziej dostępne miejsce).

> Czo jeszcze jest po drodze do pompy? Bezpiecznik? Przekaźnik? Gdzie tego szukać?

> pozdro

Sprawdź przekaźnik w puszce z bezpiecznikami.

Napisano

Przekazniki przy kompie pod macha. Dwa czerwone, sprawdz czy tykaja po przekreceniu kluczyka.

Napisano

Raczej to wyłącznik udarowy będzie. Pod deską, na środku nad tunelem środkowym na ścianie grodziowej, za szarą plastikową osłoną jest przekaźnik z jednej strony wchodzą 2 kabelki, z drugiej jest gumowqa nakładka - należy nacisnąć ją na środku. Będzie delikatne klik i można odpalać.

Pozdrawiam

Napisano

> Raczej to wyłącznik udarowy będzie. Pod deską, na środku nad tunelem środkowym na ścianie

> grodziowej, za szarą plastikową osłoną jest przekaźnik z jednej strony wchodzą 2 kabelki, z

> drugiej jest gumowqa nakładka - należy nacisnąć ją na środku. Będzie delikatne klik i można

> odpalać.

> Pozdrawiam

Przecież pisze w pierwszym poście że to na sam pierw było sprawdzane old.gif

A rozkręcałeś kosz? Może się kabelek odpiął od samej pompy w baku? Sprawdź to miernikiem jak wiesz jak

Napisano

Sorki zaćmiło mnie i nie doczytałem. Swoją drogą jak przenosiłeś włącznik w inne miejsce to sprawdź połączenia tam gdzie się w wiążkę wpinałeś, może gdzieś coś przetarło/przerwało jak walnął.

Napisano
  • Autor

> Sorki zaćmiło mnie i nie doczytałem. Swoją drogą jak przenosiłeś włącznik w inne miejsce to sprawdź

> połączenia tam gdzie się w wiążkę wpinałeś, może gdzieś coś przetarło/przerwało jak walnął.

przeniosłem tak, że nie odpinałem wyłącznika od wiązki. Kable raczej sie nie przetrały. To było łupnięcie koła w dziurę a nie hopa na Colins Crest Arena icon_rolleyes.gif no ale sprawdzę to jak będzie jasno kiedyś... chwilowo nie mam kiedy zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.