Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jakie radio do 300 PLN??

Featured Replies

Napisano

Witam smile.gif jakie radio polecacie do mojego uniacza?? Chodzi mi o to żeby cena nie przekraczała 300zl... Bo trochę lipa z kaseciakiem jeździć zeby.GIF i czas na zmianę. Myślałem głównie o jakimś sony. Dawajcie linki na allegro żebym mógł sobie obczaić smile.gif

Napisano
facepalm.gif wszystko tylko nie Sony. Trzymaj się od tego z daleka
Napisano

> Witam jakie radio polecacie do mojego uniacza?? Chodzi mi o to żeby cena nie przekraczała 300zl...

> Bo trochę lipa z kaseciakiem jeździć i czas na zmianę. Myślałem głównie o jakimś sony.

> Dawajcie linki na allegro żebym mógł sobie obczaić

Luźne propozycje:

1

2

Na pewnym portalu aukcyjnym jest tego zatrzęsienie. Na pewno cos wybierzesz waytogo.gif Aczkolwiek w tym przedziale cenowym to głównym kryterium wyboru jest wygląd zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> wszystko tylko nie Sony. Trzymaj się od tego z daleka

Czemu?? Soniaki są słabe??

Napisano
  • Autor

> Luźne propozycje:

> 1

> 2

> Na pewnym portalu aukcyjnym jest tego zatrzęsienie. Na pewno cos wybierzesz Aczkolwiek w tym

> przedziale cenowym to głównym kryterium wyboru jest wygląd

ładne te radyjka smile.gif a Ty też sądzisz żeby od sony się 3mać z daleka??

Napisano

> ładne te radyjka ...

Sprzętu audio nie kupuje się "oczami" 270751858-jezyk.gif

Napisano

> a może jakieś LG??

IMO Kenwood jest marką bardziej znaną w branży CA. Chociaż pod względem gratisów itp. LG wygląda korzystnie. Za wiele Ci nie pomogę ponieważ nie słyszałem Kenwooda. Dużo będzie zależeć od głośników - w Uno w fabrycznvch miejscach nic nie zagra dobrze...

Napisano

> http://allegro.pl/sony-cdx-gt39u-cdx-gt39-u-sklep-auto-hi-fi-w-wa-i1307297389.html

> coś mam chęć na soniacza...

Tak jak już ktoś wyżej napisał. W tym przedziale cenowym kupuje się właśnie oczami. Różnicy się nie usłyszy jeśli chodzi o szczegóły barwy.

Brać co się bardziej podoba. ok.gif Sam jak kupuje radio to patrze też na estetykę. Choć nie ukrywam że wybieram tylko między takimi które parametry mają dla mnie w porządku. ok.gif

W przedziale do 300zł to naprawdę nie ma czego oczekiwać od radioodtwarzacza, jedynie można szukać jak najwięcej bajerów typu USB, SD czy co tam innego waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> No jak tam uważasz, ale dorzuć parę złotych i kup to: clarion

no extra też ładne i ma już trochę więcej bajerów np gotowość obsługi bluetooth smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.