Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Centralny zamek...

Featured Replies

Napisano

Mi nie działa do końca tak jak powinien. Jak zamykam z pilota to mrugnie migaczem i zamknie drzwi pasażera, a drzwi kierowcy cypek tylko drgnie i nie zamyka. Jak zamykam z kluczyka to się zamyka. Otwiera z pilota się dobrze. Czyli wychodzi na to, że siłownik "nie ciągnie" zamka "w dół" do zamykania... Na co się nastawić przy naprawie? Jutro zdejmę tapicerkę i blachę... Z tego co pamiętam to silniczek jest zabudowany w kasecie całej z zamkiem... Da się to naprawić czy tylko wymiana? Pacjent to 3D

[edycja]

To całe do wymiany???

Napisano

> Mi nie działa do końca tak jak powinien. Jak zamykam z pilota to mrugnie migaczem i zamknie drzwi

> pasażera, a drzwi kierowcy cypek tylko drgnie i nie zamyka. Jak zamykam z kluczyka to się

> zamyka. Otwiera z pilota się dobrze. Czyli wychodzi na to, że siłownik "nie ciągnie" zamka "w

> dół" do zamykania... Na co się nastawić przy naprawie? Jutro zdejmę tapicerkę i blachę... Z

> tego co pamiętam to silniczek jest zabudowany w kasecie całej z zamkiem... Da się to naprawić

> czy tylko wymiana? Pacjent to 3D

> [edycja]

> To całe do wymiany???

wyjąć przeczyścić dobrze, przesmarować i musi działać - tam bardzo duzo syfu się dostaje i po czasie nie działa jak należy - to dotyczy każdej prawie marki i modelu wink.gif

to samo miałem u siebie w PII tydzień temu

Napisano
  • Autor

> wyjąć przeczyścić dobrze, przesmarować i musi działać - tam bardzo duzo syfu się dostaje i po

> czasie nie działa jak należy - to dotyczy każdej prawie marki i modelu

> to samo miałem u siebie w PII tydzień temu

Rozumiem, że to całe czarne mam rozebrać i wyczyścić... I złożyć z powrotem?? zeby.GIF No zobaczymy, kupno ewentualnie drugiego to nie jest duża kasa, mam nadzieję, ze się nie rozleci na milion części w środku jak go rozbiorę.

Napisano

> Rozumiem, że to całe czarne mam rozebrać i wyczyścić... I złożyć z powrotem?? No zobaczymy, kupno

> ewentualnie drugiego to nie jest duża kasa, mam nadzieję, ze się nie rozleci na milion części

> w środku jak go rozbiorę.

nooo rozleci bo tam duzo częsci ruchomych i dziwnych wynalazków wink.gif roboty sporo też żeby rozebrać i poskładać dobrze - więc zarezerwuj sobie pół dni wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.