Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jak podłączyć immo do kompa 1.2 8v?

Featured Replies

Napisano

Jest centralka z krążkiem, kluczyk i komp od tego. Nie ma kabla między kompem a centralką. Które piny centralki i kompa połączyć? Czy to nie tak hop siup?

Napisano
  • Autor

> to nie jest tak hop ciup, ja sie łudziłem że podłącze w 16v do cc i lipa oddałem kompa Hubie i

> śmiga

Jeśli to nie tajemnica to jaki to jest koszt? Bo tu, w Pń mam opcję zdjęcia za 100zł więc wolałbym ten kluczyk przytaśmować ;p

Napisano

szczerze radzę oddać do Huby koszt 100 + wysyłka a masz fachowo sprawdzone i rozkodowane, ja wczesniej oddawałem w bielsku do elektronika ale nie dał sobie rady a 130 wziął lepiej oddać do goscia co z tym robi na codzień.

a co do immo jak masz wszystko centralkę pętle kluczyk to tak to nie chce działać lepiej rozkodować i mieć pewnosc ze masz fachowo zrobione a nie tak jak ja całą wiązke z 200x prześwietliłem czy to czasem nie jej wina a tu immo było dalej 270751858-jezyk.gif

• 3 tygodnie później...
Napisano

Dajcie jakiś namiar na tego Hube bardzo proszę.

Napisano

> Jeśli to nie tajemnica to jaki to jest koszt? Bo tu, w Pń mam opcję zdjęcia za 100zł więc wolałbym

> ten kluczyk przytaśmować ;p

gdybo co tp zapraszam kaze immo IAW 16F. IAW 18F IAW 8F 50zł za szt.IAW 4AF oraz 49F 100 zł , a IAW59F IAW 5NF (stilo) 200 zl EDC (JTD) 300 zł jak leci , inne do uzgodnienia indywidulanie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.