Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kable do glośników

Featured Replies

Napisano

Mam pytanko kupiłem sobie głośniki średniej klasy, w komplecie były kabelki, koleś ze sklepu powiedział, że jeżeli nie zastosuje dodatkowego wzmacniacza to te kabelki wystarczą. Radio ma moc 4x45w.

1.Czy jak zastosuję kabelki o wiekszym przekroju, to jakość sie poprawi? (głośniki grają w stopniu zadawalającym mnie, tak więc nic na siłę nie chce poprawiać)

2.Jeżeli miałbym kupić kabel to jaki przekrój?

Napisano

Wydaje mi sie ze nie ma potrzeby wymieniac kabla.Ja na poczatku sprzet zasilalem jakims kablem co w garzu lezal i gralo potem zmienilem przy okazji zaminy glosnikow na taki 1.5mm2 i roznicy nie ma.Tak wiec ja bym odpuscil sobie dodatkowe zakupy.

Napisano

> Mam pytanko kupiłem sobie głośniki średniej klasy

Jakie ??

> w komplecie były kabelki, koleś ze sklepu powiedział, że jeżeli nie zastosuje dodatkowego wzmacniacza to te kabelki wystarczą. Radio ma moc 4x45w.

Jakie są te dodatkowe kabelki?? A o mocy to doczytaj jak się ją podaje na radiach i ile ma mocy rzeczywistej.

> 1.Czy jak zastosuję kabelki o wiekszym przekroju, to jakość sie poprawi? (głośniki grają w stopniu zadawalającym mnie, tak więc nic na siłę nie chce poprawiać)

Jakość nie ilość. Średnica ma swoje znaczenie ale nie najwyższe. Liczy sie też czystość miedzi, użyte dodatki (np. srebrzenie), etc. Pamiętaj że Twój system będzie tylko tak dobry jak jego najsłabszy element.

Kyniu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.