Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pomysly

Featured Replies

Napisano

Czolem wszystkim posiadacza Crom, Tipo,Tempra.Mam kilka pomyslow i chcialbym uslyszec wasze zdanie i opinie, miedzy innymi

-zrobic podwieszony watek z Naszymi Bolidami

-akcje ramki pod tablice rejestracyjne i lepki

-kolejny podwieszony watek na temat nowej cromy(mam na mysli userow ktorzy juz jezdza dosc dluzszy czas, podzielili wrazeniami, problemami jakie trapia Crome i na co uwazac przy zakupie tegoz auta)

-Zrobienie watku zrob to sam, kolega Lisek, juz troche modyfikacji w swojej Cromie zrobil, moze podzieli informacjami i zostanie dla potomnych

To takie moje pomysly smile.gif

Pozdro i udanego weekendu 20.GIF

Ja udaje sie na zasluzone sleeping_2.gifsleeping_2.gif

Napisano

No to może zacznę dzielić się swoimi przygodami z Cromą:

1) Jak skończyła Wam się gwarancja nie warto aktualizować Blue&Me. Znana przypadłość jest taka, że po aktualizacji całe menu Blue&Me w samochodzie jest w języku producenta, czyli włoskim. Komunikaty głosowe oczywiście są w języku polskim. Taka przypadłość, przynajmniej człowiek nauczy się kilku słówek po włosku. Diagnoza ASO - wymiana centralki Blue&Me (nie wiem ile $$$ kosztuję - gwarancja)

2) Na zimę dobrym rozwiązaniem jest zakup felg stalowych od GM. Koszt - około 135 PLN za sztukę, w rozmiarze 16. GM produkuje również stalowe felgi, tzw. szprychowe. Są troche droższe, jednak jak się dowiadywałem niestety do Cromy nie pasują (ładnie wyglądają jak na stalówki). Gdyby ktoś dla potomnych to potwierdził byłbym wdzięczny (Sprzedawcy na alledrogo twierdzą, że do Signum pasują). Śruby oryginalne od 17 pasują do stalowych 16, nie ma potrzeby zakupu dodatkowych.

3) Odgłos turbiny przy dodawaniu gazu to rzecz normalna i nie ma się czym martwić. Jak dla mnie ten świst jest bardzo przyjemny wink.gif

4) Polecam oryginalny bagażnik na dach (do relingów). Trochę zmieniona konstrukcja w porównaniu z oryginałem do Stilo. Przynajmniej nikt go sobie nie pożyczy używając do tego tylko klucza imbusowego. Chociaż jest też minus - jest już trochę za wysoko smile.gif

5) Do zdejmowanego haka firmy Brink trzeba robić "kuku" w zderzaku. Jednak jest to zupełnie nie widoczne i robione w zderzaku od spodu. Wiązka również się sprytnie chowa(też "kuku" w zderzaku). Trzeba pamietać, że lubi się tam zbierać trochę piasku i warto przy myciu auta o tym nie zapomnieć.

6) Największe dla mnie zakoczenie: z jakiej odległości można zamykać/otwierać samochód. Tylko pikanie przy tej czynności jest irytujące. Ale to zapewne albo ASO albo fiatecuscan.

Więcej grzechów nie pamiętam. Może trochę za mały przebieg (20 tys.) żeby coś więcej stwierdzić. Mimo 150KM auto zaraz i tak stanie na rolkach, dla potomnych wrzucę wykresy.

Napisano

> No to może zacznę dzielić się swoimi przygodami z Cromą:

OK .

Skopiuj swojego posta do nowego podwieszonego wątku - KLIK ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.