Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pęknięty zderzak

Featured Replies

Napisano

Witam dzisiaj Dostałem zbitkiem błota/kamieniem w zderzak. Oczywiście pękł. W związku z tym pytaniem ubezpieczyciele policzą za wymianę zderzaka na nowy czy za jego sklejenie ? Zderzak mam od wersji top sport zamienników brak tylko ASO.

28954a95c02a345a.jpg

Napisano
  • Autor

> policzą jak za nowy i lakierowanie

Aha to jadę do ubezpieczyciela od AC. Nowy 1744zł + 240 grill bo jest klejony do zderzaka.

Napisano

> Aha to jadę do ubezpieczyciela od AC. Nowy 1744zł + 240 grill bo jest klejony do zderzaka.

Pod warunkiem, ze policzą jak za oryginał wink.gif

Napisano
  • Autor

> Pod warunkiem, ze policzą jak za oryginał

Nie ma zamienników tego zderzaka także muszą policzyć jak za oryginał. Liczę, że tylko zauważą, że to nie jest zwykły seryjny zderzak którego zamiennik kosztuje 456 zł sick.gif

Napisano

> Nie ma zamienników tego zderzaka także muszą policzyć jak za oryginał. Liczę, że tylko zauważą, że

> to nie jest zwykły seryjny zderzak którego zamiennik kosztuje 456 zł

A wpisałeś to przy zawieraniu umowy AC hmm.gif bo ja swego czasu jak zamontowałem spojler, brewki delikatne na światła to znajomy z ubezpieczalni mi polecił abym to wpisał jako dodatkowe wyposażenie, aby nie było później jajec przy szkodzie icon_rolleyes.gif

No i raz mi ten zapis dupę uratował ok.gif delikatna szkoda, gdzie brewka pękła i nie chcieli zwrócić kasy za szpachlę i ponowne malowanie a jak zobaczyli zapis, że wartość auta nieco podniesiona przez to i to, to schylili głowę i wypłacili ok.gif

Napisano

> Nie ma zamienników tego zderzaka także muszą policzyć jak za oryginał. Liczę, że tylko zauważą, że

> to nie jest zwykły seryjny zderzak którego zamiennik kosztuje 456 zł

No wlasnie bo w Toledo w serii nie bylo chyba takiego zderzaka .

Jak juz CI wyplaca kase , to nie lepiej dac zderzak do klejenia + lakier. ?

Napisano

> > Jak juz CI wyplaca kase , to nie lepiej dac zderzak do klejenia + lakier. ?

Pewnie ma taki plan, bo wtedy zostanie sporo w kieszeni waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> A wpisałeś to przy zawieraniu umowy AC bo ja swego czasu jak zamontowałem spojler, brewki

> delikatne na światła to znajomy z ubezpieczalni mi polecił abym to wpisał jako dodatkowe

> wyposażenie, aby nie było później jajec przy szkodzie

> No i raz mi ten zapis dupę uratował delikatna szkoda, gdzie brewka pękła i nie chcieli zwrócić

> kasy za szpachlę i ponowne malowanie a jak zobaczyli zapis, że wartość auta nieco podniesiona

> przez to i to, to schylili głowę i wypłacili

Kurde :/ nie wpisałem były robione tylko zdjęcia w tym roku, zderzaki były założone wtedy, które pewnie mi nie pomogą :/ Poczekam na wycenę.

PS. Zderzaka w ASO na pewno bym nie zamówił 270751858-jezyk.gif Liczyłem ze zostanie trochę $$

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.