Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lodz-Wawa ( dzis 19.15) - Lodz jak droga?

Featured Replies

Napisano

Lodz-Wawa ( dzis 19.15) - Lodz jak droga? o ktorej trzeba wyjechac?

Napisano

> Lodz-Wawa ( dzis 19.15) - Lodz jak droga? o ktorej trzeba wyjechac?

Przez Rawę? Dużym czy małym?

Jeśli duży i przez Rawę to przy Nowosolnej w kierunku Łodzi robi się kocioł.

Tiry nie mogą podjechać i tworzą się kilometrowe korki

Pierwszego dnia droga 'stała' od Lipin, później zamknęli cały odcinek Brzeziny/Nosowolna.

Dzisiaj znowu pada więc może być słabo.

W stronę Brzezin jest raczej pusto.

Jeśli jedziesz osobowym i trafisz na korek który się nie ruszy po kilku minutach to możesz wyprzedzać (jeśli nic nie jedzie) po przeciwległym pasie. Ja ostatnio stałem 45min i w końcu mi odpaliło, żeby spróbować szczęścia wink.gif okazało się, że picki z przodu nie wyprzedają ciężarówek i równie dobrze mogłem jechać od razu i w 30sek ominąć korek. Za mną ludzie zrobili to samo. Za Brzezinami nie wiem jak jest wink.gif

Jeżeli z Łodzi w górę to znajomy jechał dzisiaj ze strony Strykowa i ...nie dojechał grinser006.gif stwierdził, że nie ma sensu i zawrócił.

W godzinach op których piszesz jest już trochę luźniej. Ogólnie nie ma masakry.

Napisano

> Jeśli jedziesz osobowym i trafisz na korek który się nie ruszy po kilku minutach to możesz

> wyprzedzać (jeśli nic nie jedzie) po przeciwległym pasie. Ja ostatnio stałem 45min i w końcu

> mi odpaliło, żeby spróbować szczęścia okazało się, że picki z przodu nie wyprzedają

> ciężarówek i równie dobrze mogłem jechać od razu i w 30sek ominąć korek. Za mną ludzie zrobili

> to samo.

Miałem to samo na K19, stałem jak głupi 20min w takim zatorze i jak bym nie ruszył to bym tak stał pewnie do nocy. A panowie policjanici 0,5km dalej siedzą w radiowozie facepalm.gif

Napisano

> Przez Rawę? Dużym czy małym?

> Jeśli duży i przez Rawę to przy Nowosolnej w kierunku Łodzi robi się kocioł.

> Tiry nie mogą podjechać i tworzą się kilometrowe korki

> Pierwszego dnia droga 'stała' od Lipin, później zamknęli cały odcinek Brzeziny/Nosowolna.

> Dzisiaj znowu pada więc może być słabo.

> W stronę Brzezin jest raczej pusto.

> Jeśli jedziesz osobowym i trafisz na korek który się nie ruszy po kilku minutach to możesz

> wyprzedzać (jeśli nic nie jedzie) po przeciwległym pasie. Ja ostatnio stałem 45min i w końcu

> mi odpaliło, żeby spróbować szczęścia okazało się, że picki z przodu nie wyprzedają

> ciężarówek i równie dobrze mogłem jechać od razu i w 30sek ominąć korek. Za mną ludzie zrobili

> to samo. Za Brzezinami nie wiem jak jest

> Jeżeli z Łodzi w górę to znajomy jechał dzisiaj ze strony Strykowa i ...nie dojechał stwierdził,

> że nie ma sensu i zawrócił.

> W godzinach op których piszesz jest już trochę luźniej. Ogólnie nie ma masakry.

Zgadza się, z tym, że w Nowosolnej korek duży był właśnie w poniedziałek i właśnie dlatego, że zamknęli drogę do Brzezin i kierowali samochody na objazd.

Za Brzezinami spokój, mniejszy ruch niż do Brzezin, droga odśnieżona.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.