Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[F] Stukanie podczas jazdy.

Featured Replies

Napisano

Heja smile.gif.

Od wczoraj mam mały problem z moją astrą ,otóż podczas jazdy dobiega dziwne głuche stukanie z przodu jakby pociąg jechał -takie" tu duch tu duch" równomiernie im większa prędkość tym głośniej .

Nawet po wrzuceniu na luz też to występuje.Opony na przodzie są nowe wyważone bez wybrzuszeń i jakichkolwiek kamieni w bieżniku itp .

Sprawdzając dzisiaj przegub zewnętrzny jest ok ,łożysko nie huczy , luzu na kolumnie brak - niedawno wymienione końcówki i gumy na wahaczu i osłona przegubu .

Pomóżcie co to może być bo ręce opadają i lekko wkurzające to jest crazy.gif.

Pozdrawiam.

Adrian

Napisano

> Heja .

> Od wczoraj mam mały problem z moją astrą ,otóż podczas jazdy dobiega dziwne głuche stukanie z

> przodu jakby pociąg jechał -takie" tu duch tu duch" równomiernie im większa prędkość tym

> głośniej .

> Nawet po wrzuceniu na luz też to występuje.Opony na przodzie są nowe wyważone bez wybrzuszeń i

> jakichkolwiek kamieni w bieżniku itp .

> Sprawdzając dzisiaj przegub zewnętrzny jest ok ,łożysko nie huczy , luzu na kolumnie brak -

> niedawno wymienione końcówki i gumy na wahaczu i osłona przegubu .

> Pomóżcie co to może być bo ręce opadają i lekko wkurzające to jest .

> Pozdrawiam.

> Adrian

Jakie oponki masz ?

Rok temu na nowych Barum Polarios 2 miałem coś takiego jakby mi się coś urwało i latało uderzając o coś co obrót. Do tego waliło po kierownicy jakbym jeździł po kłodach. Koła wyważane 4x u różnych wulkanizatorów za każdym razem podobno było ok. Zmieniłem na letnie i było ok 270751858-jezyk.gif Czytałem w necie że trafiały się felerne sztuki...

Napisano
  • Autor

> Jakie oponki masz ?

> Rok temu na nowych Barum Polarios 2 miałem coś takiego jakby mi się coś urwało i latało uderzając o

> coś co obrót. Do tego waliło po kierownicy jakbym jeździł po kłodach. Koła wyważane 4x u

> różnych wulkanizatorów za każdym razem podobno było ok. Zmieniłem na letnie i było ok

> Czytałem w necie że trafiały się felerne sztuki...

Opony na wszystkich kołach to Fulda Gravito 13'.Wczoraj o dziwo ucichło i sie uspokoiło smile.gif.

Napisano

> Opony na wszystkich kołach to Fulda Gravito 13'.Wczoraj o dziwo ucichło i sie uspokoiło .

śnieg stopniał z wewnętrznej strony felgi i się uciszyło zlosnik.gif

Mam podobnie po przeprawach przez zaspy ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.