Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wymiana nagrzewnicy.

Featured Replies

Napisano

Witam was właśnie przed chwilą skończyłem małą przeróbkę a mianowicie włożyłem do swojego uniaka mk1 całą nagrzewnicę z tym panelem środkowym z mk2 praktycznie wszysko pasowało i wreszcie jest ciepłe powietrze nawet w czasie postoju:) mikolaj.gif

Napisano

A tak nie grzało ? Ja jechałem z "dziadkiem" ostatnio tym dieslem którego będę niedługo miał 1.3 D biglaugh.gif i o którym Ty też pisałeś w innym wątku o stacycjce wink.gif i po przejechaniu kilku kilometrów grzało jak wściekłe , aż byłem zaskoczony jak taki mały silnik diesla szybko się nagrzewa icon_eek.gif

Napisano
  • Autor

> A tak nie grzało ? Ja jechałem z "dziadkiem" ostatnio tym dieslem którego będę niedługo miał 1.3 D

> i o którym Ty też pisałeś w innym wątku o stacycjce i po przejechaniu kilku kilometrów grzało

> jak wściekłe , aż byłem zaskoczony jak taki mały silnik diesla szybko się nagrzewa

kurcze a ja nie wiem co jest to jest mój drugi silnik i też łapie tylko około 70 stopni więcej to tylko w mieście na dniach zobaczę może termostat jest nanic czy co jeszcze może być innego???? bo chłodnica jest czysta wymieniona nagrzewnica zalany jest nowy płyn chłodniczy i dalej to samo

Napisano

termostat wymień, bo Ci się nie domyka do końca i przpuszcza na chłodnicę

a tak w ogóle, to jak zacznie temepratura rosnąć, to trzeba silnik pokręcić, żeby się zagrzał, a nie kulać się na 1500obr

Napisano

> kurcze a ja nie wiem co jest to jest mój drugi silnik i też łapie tylko około 70 stopni więcej to

> tylko w mieście na dniach zobaczę może termostat jest nanic czy co jeszcze może być innego????

> bo chłodnica jest czysta wymieniona nagrzewnica zalany jest nowy płyn chłodniczy i dalej to

> samo

mówisz teraz o tym 1.7 D tak ? ja nigdy nie miałem z nim problemów w punto, temperaturę ładnie trzymał na środku skali wink.gif

Napisano

jak mowa o diesel'u, to nie ma prawa Ci się zagrzać przy niskich temperaturach na dworze

obecnie w nowych autach jest ten sam problem i nawet koledzy z pracy, co mają służbowe, narzekają, że po 15km jazdy z domu do pracy przy -10*C mają ledwo 70*C na wskaźniku kiedy muszą gasić silnik

Napisano

> jak mowa o diesel'u, to nie ma prawa Ci się zagrzać przy niskich temperaturach na dworze

ma jak dobrze wstawisz w p.. zlosnik.gif

> obecnie w nowych autach jest ten sam problem i nawet koledzy z pracy, co mają służbowe, narzekają,

> że po 15km jazdy z domu do pracy przy -10*C mają ledwo 70*C na wskaźniku kiedy muszą gasić

> silnik

no tu niestety muszę się z Tobą zgodzić, jest to problem ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.