Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PROBLEM

Featured Replies

Napisano

Pany pytanie co jest? Auto odpala normalnie i za chwile gaśnie? Do momentu odpalenia jest wszystko ok ale odpali i po paru sekundach gaśnie jak by benzyny nie dostawał a benzyna jest i pompka też chodzi.

Napisano

> Pany pytanie co jest? Auto odpala normalnie i za chwile gaśnie? Do momentu odpalenia jest wszystko

> ok ale odpali i po paru sekundach gaśnie jak by benzyny nie dostawał a benzyna jest i pompka

> też chodzi.

tak pierwsza myśl jak gaśnie zaraz pod odpaleniu praktycznie zaraz po puszczeniu kluczyka z pozycji rozruchu to stawiam na problem z immo...

Napisano
  • Autor

> tak pierwsza myśl jak gaśnie zaraz pod odpaleniu praktycznie zaraz po puszczeniu kluczyka z pozycji

> rozruchu to stawiam na problem z immo...

fat cc silnik 1.2 8V.

możliwe że gdzieś coś się przypchało, zamarzło albo inne czar?

Napisano

jak mu przy pierwszym, drugim odpaleniu dasz gaz to gaśnie?

po trzecim, piątym razie jest ok?

czy przy okazji ucieka prąd jak postoi z dzień, dwa?

przeciąłeś kabelek do pinu nr 26 w ECU?

Napisano
  • Autor

> jak mu przy pierwszym, drugim odpaleniu dasz gaz to gaśnie?

> po trzecim, piątym razie jest ok?

> czy przy okazji ucieka prąd jak postoi z dzień, dwa?

> przeciąłeś kabelek do pinu nr 26 w ECU?

za pierwszym drugim i trzecim razem odpali nawet jak dodam gazu i bez gazu też zapali ale tak pochodzi z pół minuty i gaśnie, zaczeło się to jakieś 2 dni temu tyle że odpalał chodził troche nierówno ale przy dodaniu gazu było ok i jechał ok a teraz odpali i zgaśnie. Wygląda tak jak by paliwa nie dostawał, tylko spalił to co pompka poda i koniec a paliwo jest i wygląda na to że pompka chodzi ok.

Napisano

tak jak pisałem zmierz sobie ciśnienie paliwa w układzie czy jest prawidłowe

jak tak to później można szukać czegoś dalej

Napisano

> tak jak pisałem zmierz sobie ciśnienie paliwa w układzie czy jest prawidłowe

> jak tak to później można szukać czegoś dalej

profil Qrw..... uzpelnij profil, bo zara beda uje latac ze niewiadomo ktos ty

Napisano
  • Autor

> profil Qrw..... uzpelnij profil, bo zara beda uje latac ze niewiadomo ktos ty

tyle czasu jestem na kąciku i jakoś nikt nie miał problemów jeśli chodzi o mój profil. Myślałem że wszytko jest co powinno być, jakieś osobiste rzeczy też mam opisać!?

A jeśli chodzi o cc to udało mi się je odpalić, paliwo płynie bez problemów, silnik dostaje go pod dostatkiem ale jakoś dziwnie chodzi jak by nie palił na wszystkie świece, silnik jakoś dziwnie trzęsie. Ma ktoś jakiś pomysł co może mu być?

Napisano

jak nie chodzi na wszystkie to szukał bym czegoś przy zapłonie swiece kable cewki

Napisano
  • Autor

> jak nie chodzi na wszystkie to szukał bym czegoś przy zapłonie swiece kable cewki

cewki wymienione na nówki, możliwe że kable albo może przy wtryskach jest coś nie tak?

• 2 miesiące później...
Napisano

> jak mu przy pierwszym, drugim odpaleniu dasz gaz to gaśnie?

> po trzecim, piątym razie jest ok?

> czy przy okazji ucieka prąd jak postoi z dzień, dwa?

> przeciąłeś kabelek do pinu nr 26 w ECU?

Lynda widze że w temacie jesteś smile.gif Przecięcie kabelka na pinie 26 i tyle przy przekładce silnika na 1.2 czy coś jeszcze oprócz tego (o wtryskach ne pisze bo to oczywiste). z góry dzieki ok.gif

Napisano

> Lynda widze że w temacie jesteś Przecięcie kabelka na pinie 26 i tyle przy przekładce silnika na

> 1.2 czy coś jeszcze oprócz tego (o wtryskach ne pisze bo to oczywiste). z góry dzieki

wyjdzie w praniu zlosnik.gif

ja tak ze dwa tygodnie jeździłem i się wkurzałem, że zimne auto mi zapala przy trzecim kręceniu, do tego nie mogłem w ogóle dodać gazu, bo gasł od razu, a 1,5 dni stania i prądu ni ma 270751858-jezyk.gif

Napisano

> wyjdzie w praniu

> ja tak ze dwa tygodnie jeździłem i się wkurzałem, że zimne auto mi zapala przy trzecim kręceniu, do

> tego nie mogłem w ogóle dodać gazu, bo gasł od razu, a 1,5 dni stania i prądu ni ma

ok zlosnik.gif czyli tylko przewód do pinu 26 przeciąłeś i miałeś wsio od razu oki? czy cuś jeszcze musiałeś poprawić zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.