Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rzut oka na Megane I.

Featured Replies

Napisano

Starzy chcą zanabyć Megankę I.Tu link sprzedającego:

http://otomoto.pl/renault...-C16599517.html

Czy ktoś z Szanownych forumowiczów mógłby obcenić na podstawie obrazków.Ewentualnie jeśli mieszka w pobliżu, rzucić okiem na żywo? Jest też i vin VF1KA1U0527643922 ?Może wiadomo coś na temat sprzedającego?

Wrzuciłem ten temat również na Motokącik,bo tam zagląda trochę więcej ludzi.

Napisano

witam ładna kombica, troche mocno wytarta kierownica ale moze poprzedni własciciel mocno ją sciskał, najsłabszy silnik frown.gif ja niemoge sie do niczego doczepić.

Ma dobre wyposażenie, radio cd +zmieniarka,komputer , czujniki cofgania. Sprawdz stan tylnego zawieszenia bo ma hak więc ktoś coś cieżkiego targał, luknij też pod dywaniki bo czasmi może tam być zamarznięta woda, zatkane przewody od klimy ( pod nogami pasażera) albo tak jak u mnie zle odprowadzało wodę, kanaliki pod autem były zatkane.Trzeba auto zobaczyć w realu.

Napisano

> witam ładna kombica, troche mocno wytarta kierownica ale moze poprzedni własciciel mocno ją

> sciskał

Co do tej kierownicy to chyba wytartej nie widziałeś. Moim zdaniem kierownica spoko jak taki przebieg. One za mocne nie były.

Napisano

A moim zdaniem smile.gif to ta kierownica na żywo będzie o wiele gorzej wyglądała ponieważ zdjęcie w miejscu kierownicy ma bardzo dużo światła i przez to moim zdaniem kierownica wyszła na zdjęciu jak wyszła:)

Napisano

> Starzy chcą zanabyć Megankę I.Tu link sprzedającego:

> http://otomoto.pl/renault...-C16599517.html

> Czy ktoś z Szanownych forumowiczów mógłby obcenić na podstawie obrazków.Ewentualnie jeśli mieszka w

> pobliżu, rzucić okiem na żywo? Jest też i vin VF1KA1U0527643922 ?Może wiadomo coś na temat

> sprzedającego?

> Wrzuciłem ten temat również na Motokącik,bo tam zagląda trochę więcej ludzi.

Może tylko mi się wydaje ale przód auta lepiej odbija światło niż tył znaczy błyszczy się bardziej. Niestety ten silnik to jest raczej kiepski jeżeli chodzi o trwałość crazy.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.