Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

drgania samochodu

Featured Replies

Napisano

WITAM. Jak jadę z szybkością do 60km na godzinę jest wszystko dobrze,potem samochód dostaje wibracji, po przekroczeniu 90 znów wraca do normy.Co może być przyczyną takiego stanu? POZDRAWIAM.

Napisano

> WITAM. Jak jadę z szybkością do 60km na godzinę jest wszystko dobrze,potem samochód dostaje

> wibracji, po przekroczeniu 90 znów wraca do normy.Co może być przyczyną takiego stanu?

> POZDRAWIAM.

niewyważenie kół .

Mając na uwadze że zima jest to sprawdź czy jakieś bryły lodu nie są przyklejone do felg.

pozdr

Napisano

Witam ja tak miałem jak zrobił się balon na oponie z tyłu to tak dziwnie (wibrowało ,podrzucało )auto,po wymianie opon jak ręka odjął

Napisano

> WITAM. Jak jadę z szybkością do 60km na godzinę jest wszystko dobrze,potem samochód dostaje

> wibracji, po przekroczeniu 90 znów wraca do normy.Co może być przyczyną takiego stanu?

> POZDRAWIAM.

Właśnie miałem ten sam efekt i musiałem kupić dwie nowe zimówki, Pęknięte kordy w oponach . ok.gif

Napisano

1. sprawdź czy nie spadł ten ciężarek/obciążnik z felgi

2. Oczyści ze śniegu felgi

Napisano

> 1. sprawdź czy nie spadł ten ciężarek/obciążnik z felgi

> 2. Oczyści ze śniegu felgi

albo pogięte felgi- w uno są słabe felgi na polskie drogi. wiec lepiej kupić felgi od pandy czy od seicento.

Napisano

Moze po prostu gdzieś Ci sie śniegu nazbieralo pomiedzy felga a opona...kolega tak mial i bardzo telepalo w granicach wiekszych predkosci

Napisano
  • Autor

> Moze po prostu gdzieś Ci sie śniegu nazbieralo pomiedzy felga a opona...kolega tak mial i bardzo

> telepalo w granicach wiekszych predkosci

WITAM. Jak narazie jeżdżę po mieście i nie mam możliwości sprawdzić,wszystko oczyściłem a opony mam dopiero drugi sezon.Jeśli pojadę dalej to sprawdzę i napiszę.POZDRAWIAM.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.