Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Auto do obejrzenia na Dolnym Śląsku

Featured Replies

Napisano

Nie wiem czy lepiej pytać tu, czy może na "zDolnym Śląsku", ale może i z tamtych okolic ktoś tu zagląda wink.gif

Czy ktoś mógłby podjechać i obejrzeć to auto: Polonez? Co prawda pogoda nie sprzyja, a i okres przedświąteczny też pewnie nie najlepszy, ale jakby ktoś z tamtych okolic byłby w stanie się przejechać i obejrzeć to auto to byłbym wdzięczny smile.gif Jeśli ktoś się skusi to po szczegóły zapraszam na PW waytogo.gif

Napisano

> Nie wiem czy lepiej pytać tu, czy może na "zDolnym Śląsku", ale może i z tamtych okolic ktoś tu

> zagląda

> Czy ktoś mógłby podjechać i obejrzeć to auto: Polonez? Co prawda pogoda nie sprzyja, a i okres

> przedświąteczny też pewnie nie najlepszy, ale jakby ktoś z tamtych okolic byłby w stanie się

> przejechać i obejrzeć to auto to byłbym wdzięczny Jeśli ktoś się skusi to po szczegóły

> zapraszam na PW

- dobry rocznik ok.gif

- to najstarsza wersja Poloneza, jeszcze starsze są tylko te ze znaczkiem POLMO, ale w wyposażeniu są identyczne

- strasznie wysoko ten tył stoi - być może resory były habrowane do wożenia jakiś worów z kartoflami itp.

- komora silnika usmarowana na tłusto - jeśli cały jest tak zabezpieczony to dobrze

- to wersja jeszcze z nierozkładanymi tylnymi siedzeniami

- zapewne tapicerka podsufitki będzie zwisała odklejona

- do wywalenia nakładka wlotu powietrza - w tym roczniku była opcją, ale bez w tym roczniku wygląda lepiej

- brakuje listwy w przednim zderzaku

- prawy bok napewno trzeba cały malować, ale i tak trzeba tam robić bo ruda jest na poszyciu drzwi

Chcesz go robić na oryginał czy unowocześniać ?

Jak podłoga zdrowa to można brać ok.gif

Napisano
  • Autor

Właśnie z tych wszystkich powodów chciałem go brać, ale już najwyraźniej za późno oslabiony.gif W sumie wcale mnie to nie dziwi, bo za taką cenę i pomimo paru wad, o których z resztą wspomniałeś, to jednak najlepszy z Polonezów, które ostatnio były na alledrogo, no i ta cena. Z jednej strony naprawdę to mogła być okazja, a z drugiej w porównaniu do innych to nie wiadomo czego można było się spodziewać "pod spodem" confused.gif

Napisano

> Właśnie z tych wszystkich powodów chciałem go brać, ale już najwyraźniej za późno W sumie wcale

> mnie to nie dziwi, bo za taką cenę i pomimo paru wad, o których z resztą wspomniałeś, to

> jednak najlepszy z Polonezów, które ostatnio były na alledrogo, no i ta cena. Z jednej strony

> naprawdę to mogła być okazja, a z drugiej w porównaniu do innych to nie wiadomo czego można

> było się spodziewać "pod spodem"

Najtańszego Borewicza widziałem na Allegro za 500 PLN (i nie poszedł), był też ten biały za 600 PLN, którego kiedyś zapodwałem na UKP żeby ktoś go kupić bo szkoda okazji...

Zadzwoń za dwa tygodnie do człowieka i zapytaj czy napewno nabywca się nie rozmyślił, bo często tak bywa - ja swojego tak kupiłem.

Napisano
  • Autor

> Najtańszego Borewicza widziałem na Allegro za 500 PLN (i nie poszedł), był też ten biały za 600

> PLN, którego kiedyś zapodwałem na UKP żeby ktoś go kupić bo szkoda okazji...

Żebym wtedy miał taką możliwość devil.gif

> Zadzwoń za dwa tygodnie do człowieka i zapytaj czy napewno nabywca się nie rozmyślił, bo często tak

> bywa - ja swojego tak kupiłem.

Tak zrobię ok.gif Z resztą tak czy siak najwcześniej mógłbym pojechać po to auto dopiero 30 grudnia. Poza tym zapewne to nie ostatnia okazja wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.